Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 28
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: donix
Forum: General 19th September 2011, 00:02
Replies: 3
Views: 3,892
Posted By donix
How to renew SSL certificates for postfix SMTP

Hi,

I've been running a ISPConfig 3 server on debian lenny with success, but now my certificate for SMTP needs to be renewed. I followed the guide "The perfect server" and I guest it's a cert for...
Forum: Installation/Configuration 25th November 2010, 23:09
Replies: 6
Views: 2,351
Posted By donix
I've got more than one IP pointing at my server....

I've got more than one IP pointing at my server. I found out that I mixed that up in my vhosts. By fixing this Apache now responds with the default "It works!" when no vhosts is created for a domain...
Forum: Installation/Configuration 27th October 2010, 22:58
Replies: 6
Views: 2,351
Posted By donix
No one? My sites-enabled folder contains a...

No one? My sites-enabled folder contains a 000-default file - has it something to do with that?
Forum: Installation/Configuration 25th October 2010, 16:09
Replies: 6
Views: 2,351
Posted By donix
I've tried <VirtualHost *:80> ServerName...

I've tried <VirtualHost *:80>
ServerName default
Redirect 404 /
</VirtualHost>
<VirtualHost _default_:80>
Redirect 404 /
</VirtualHost> from http://drupal.org/node/497522 but it persists...
Forum: Installation/Configuration 22nd October 2010, 15:44
Replies: 6
Views: 2,351
Posted By donix
Thanks.. I've tried to add <VirtualHost...

Thanks.. I've tried to add <VirtualHost _default_:*>
DocumentRoot /var/www/default
</VirtualHost>

to /etc/apache2/sites-available/default and then restarted apache2. It dosen't make a difference
Forum: Installation/Configuration 22nd October 2010, 02:15
Replies: 6
Views: 2,351
Posted By donix
strange default page

Hello, I'm running ispconfig 3 on debian. I'm experiencing some strange behavior with it. I have created a few sites and some domains for email.
I discovered to day, when I visit a email-domain...
Forum: Installation/Configuration 13th October 2010, 13:41
Replies: 3
Views: 2,473
Posted By donix
hmm. okay. Can you outline how to config apache...

hmm. okay. Can you outline how to config apache if I want my webmail to be accessible from eg https://hostname.tld:90/webmail

The important thing is, that I want to serve the webmail on https.
Forum: Installation/Configuration 11th October 2010, 14:32
Replies: 3
Views: 2,473
Posted By donix
Redirect from http to https

Hello, I got a debian ISPConfig 3 server with atmailopen webmail installed. I made an alias in apache2 for the webmail. That means the webmail is accessible from https://hostname.tld:8080/webmail.
...
Forum: Installation/Configuration 29th September 2010, 23:06
Replies: 11
Views: 5,539
Posted By donix
I found out that this method does make a...

I found out that this method does make a difference. I simply uncommented the submission line in master.cf instead. And now it works :D
Forum: Installation/Configuration 28th September 2010, 16:14
Replies: 11
Views: 5,539
Posted By donix
Yes, still the same error. main.cf: # See...

Yes, still the same error.

main.cf:
# See /usr/share/postfix/main.cf.dist for a commented, more complete version


# Debian specific: Specifying a file name will cause the first
# line of...
Forum: Installation/Configuration 27th September 2010, 16:30
Replies: 11
Views: 5,539
Posted By donix
I forgot to tell my ISP blocks port 25 and...

I forgot to tell my ISP blocks port 25 and therefore I added:

587 inet n - n - - smtpd


to /etc/postfix/master.cf. Does that make a difference to saslauth?
Forum: Installation/Configuration 27th September 2010, 16:25
Replies: 11
Views: 5,539
Posted By donix
Thanks for your reply falko. Unfortunately after...

Thanks for your reply falko. Unfortunately after rebooting it still doesn't work and I'm getting the same errormessages in mail.log
Forum: Installation/Configuration 26th September 2010, 16:19
Replies: 11
Views: 5,539
Posted By donix
Still the same :confused:

Still the same :confused:
Forum: Installation/Configuration 26th September 2010, 15:34
Replies: 11
Views: 5,539
Posted By donix
This one:...

This one: http://www.howtoforge.com/perfect-server-debian-lenny-ispconfig3
Forum: Installation/Configuration 26th September 2010, 15:09
Replies: 11
Views: 5,539
Posted By donix
Output of "ps aux|grep sasl": root 7096 ...

Output of "ps aux|grep sasl":
root 7096 0.0 0.1 53036 896 ? Ss 14:35 0:00 /usr/sbin/saslauthd -a pam -c -m /var/spool/postfix/var/run/saslauthd -r -n 5
root 7097 0.0 0.1...
Forum: Installation/Configuration 26th September 2010, 14:57
Replies: 11
Views: 5,539
Posted By donix
SASL authentication failure

Hello,

I'm running a ISPConfig 3 server on xen debian lenny. Everything works perfect except sending emails remotely from eg. Thunderbird. I'm using the same login details as for imap. However...
Forum: Installation/Configuration 9th June 2010, 20:59
Replies: 0
Views: 4,228
Posted By donix
auto update svn working copy

Hello.. I have a working ISPConfig 3 server with subversion(http://www.howtoforge.com/the-perfect-subversion-server-debian-lenny-ispconfig-3)

I want to use svn to update a php-project, and...
Forum: Installation/Configuration 30th April 2010, 21:29
Replies: 2
Views: 1,533
Posted By donix
It returns: Empty set (0.00 sec) select *...

It returns:
Empty set (0.00 sec)

select * from user; returns:
...
Forum: Installation/Configuration 29th April 2010, 17:32
Replies: 2
Views: 1,533
Posted By donix
Problems installing MySQL on debian 5

I'm working on installing ISPConfig 3 on my XEN VPS(Debian 5.0 64bit Minimal). I have a problem installing mysql. It is not possible to login to mysql.

[root@uk ~]#mysql -u root -p
Enter...
Forum: Installation/Configuration 28th April 2010, 12:16
Replies: 1
Views: 2,667
Posted By donix
Never mind.. I solved it. Forgot to add it to...

Never mind.. I solved it. Forgot to add it to ispconfig.conf also:rolleyes:
Forum: Installation/Configuration 28th April 2010, 01:26
Replies: 1
Views: 2,667
Posted By donix
atmailopen 403 forbidden error

I'm trying to install a webmail client on my ISPconfig 3 server. I want to run it under the https connection used for the control panel. I successfully installed phpmyadmin this way.

I'm running...
Forum: Installation/Configuration 15th April 2010, 17:55
Replies: 10
Views: 4,029
Posted By donix
well.. okay.. but i'm planning to use it :(

well.. okay.. but i'm planning to use it :(
Forum: Installation/Configuration 15th April 2010, 11:43
Replies: 10
Views: 4,029
Posted By donix
Anyone able to help? can't figure out what to do?

Anyone able to help? can't figure out what to do?
Forum: Installation/Configuration 13th April 2010, 16:44
Replies: 10
Views: 4,029
Posted By donix
nano /etc/fstab: proc /proc proc ...

nano /etc/fstab:

proc /proc proc defaults 0 0
none /dev/pts devpts rw 0 0
/dev/vzfs / vzfs defaults,usrquota,grpquota 0 0
Forum: Installation/Configuration 13th April 2010, 10:33
Replies: 10
Views: 4,029
Posted By donix
thanks.. I have a problem with this command:...

thanks.. I have a problem with this command: mount -o remount /

It returns mount: permission denied

I'm running the command as root.
Showing results 1 to 25 of 28

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.