Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 103
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: unsichtbare
Forum: Installation/Configuration 26th November 2011, 22:13
Replies: 0
Views: 1,659
Posted By unsichtbare
Destination on subnet unreachable

I did a perfect build of CentOS 6 for ISPConfig 2 on my LAN (192.168.10.0/24) and then moved the server to my WAN (23.XXX.YYY.160/29) and changed all of the appropriate files.

The server works...
Forum: Tips/Tricks/Mods 12th November 2011, 16:03
Replies: 2
Views: 3,518
Posted By unsichtbare
They are related only by the fact that I need the...

They are related only by the fact that I need the webcams and ISPConfig to use the same physical server and OS (cent). This is a remote install connected directly to WAN.

What I would like to do...
Forum: Tips/Tricks/Mods 12th November 2011, 01:30
Replies: 2
Views: 3,518
Posted By unsichtbare
Streaming webcams from a CentOS ISPConfig

I was wondering if there was a practical method to stream several webcams from an ISPConfig CentOS server?

I have a server with a large number of NICs (8), so I was hoping I could connect each...
Forum: General 20th September 2011, 19:14
Replies: 1
Views: 1,691
Posted By unsichtbare
Bandwidth / traffic shaping

I need to be able to determine at a point-in-time which websites are using the most traffic. My WAN connection is limited to 2 Mbps. I don't really care how much is downloaded from one website or...
Forum: Installation/Configuration 17th August 2011, 19:21
Replies: 10
Views: 1,968
Posted By unsichtbare
Thanks, works perfectly.

Thanks, works perfectly.
Forum: Installation/Configuration 16th August 2011, 20:37
Replies: 10
Views: 1,968
Posted By unsichtbare
127.0.0.1 localhost.localdomain ...

127.0.0.1 localhost.localdomain
24.156.37.146 main.azwebdesigns.com main

# The following lines are desirable for IPv6 capable hosts
::1 localhost ip6-localhost ip6-loopback...
Forum: Installation/Configuration 14th August 2011, 15:52
Replies: 10
Views: 1,968
Posted By unsichtbare
I apologize; I get a bit rusty between webserver...

I apologize; I get a bit rusty between webserver deployments.

root@main:~# netstat -tap | grep apache
tcp 0 0 *:www *:* LISTEN 1405/apache2...
Forum: Installation/Configuration 14th August 2011, 02:32
Replies: 10
Views: 1,968
Posted By unsichtbare
Where do I check?

Where do I check?
Forum: Installation/Configuration 13th August 2011, 19:31
Replies: 10
Views: 1,968
Posted By unsichtbare
Yes, still offline. What about the: ...

Yes, still offline.

What about the:

root@main:/etc/apache2# httpd -t
httpd: bad user name ${APACHE_RUN_USER}
Forum: Installation/Configuration 12th August 2011, 04:46
Replies: 10
Views: 1,968
Posted By unsichtbare
Webserver shows offline but is online

So I just did a new ISPConfig on Ubuntu 10.04 and (after I fixed the password), I noticed that under Services, the Web-server and BIND-Server shows offline:

Web-Server:
Offline
FTP-Server: ...
Forum: Installation/Configuration 12th August 2011, 04:07
Replies: 1
Views: 850
Posted By unsichtbare
I reset the default user/password as follows,...

I reset the default user/password as follows, hope this helps someone:


root@main:~# mysql -u root -p

mysql> show databases;
+--------------------+
| Database |...
Forum: Installation/Configuration 12th August 2011, 02:58
Replies: 1
Views: 850
Posted By unsichtbare
default password not working

I just did a new build of ISPConfig (Perfect Setup, Ubuntu 10.04) and everything seemed to go smoothly, but I cant login to the admin with the default user:password admin:admin

Any ideas?
Forum: Installation/Configuration 30th March 2011, 19:19
Replies: 1
Views: 1,809
Posted By unsichtbare
lacal-host-names for external mailserver

OK, I know this problem has been covered so many times, so please excuse if the answer is right under my nose (i did quite a bit of searching, though...)

I have a website,...
Forum: Installation/Configuration 13th February 2011, 16:23
Replies: 2
Views: 2,034
Posted By unsichtbare
OK, works now. This was unclear in...

OK, works now.

This was unclear in documentation and I had already tried it without success.

I must have fat-fingered something on my previous attempt to create an a-record for webmail!
Forum: Installation/Configuration 12th February 2011, 20:52
Replies: 2
Views: 2,034
Posted By unsichtbare
Subdomain not working

I have created a new subdomain in my ISPconfig 3 as follows:

Host: webmail
Domain: mysite.net
Redirect type: R,L
Redirect path: hosting.myserver.com/webmail
Active: yes

Nothing seems to get...
Forum: General 11th February 2011, 17:55
Replies: 7
Views: 2,456
Posted By unsichtbare
Thank you! I now have a DNS Template that merely...

Thank you! I now have a DNS Template that merely requires users to fill in site name and email address. the rest is automatic.

I think what I was missing were that the variables {variable} were...
Forum: General 11th February 2011, 15:18
Replies: 7
Views: 2,456
Posted By unsichtbare
So, not to be argumentative here, but even the...

So, not to be argumentative here, but even the "Add new DNS zone with wizard" requires "clients" or "resellers" to know/remember the IP address of their site (which was displayed as an asterisk when...
Forum: General 11th February 2011, 02:41
Replies: 7
Views: 2,456
Posted By unsichtbare
OK, I create the site and nothing. Not live, no...

OK, I create the site and nothing. Not live, no DNS record, nothing

Then I go to DNS and add a new zone, specify the site name manually and only then does the site come live.

?
Forum: General 10th February 2011, 21:16
Replies: 7
Views: 2,456
Posted By unsichtbare
Do I need to manually create DNS for every site?

I just want to clarify: Do I need to create DNS manually for each site in ISPConfig 3?

I bought the manual, have looked over the forums and don't seem to be able to find the answer!

-Thx
Forum: Installation/Configuration 30th November 2010, 17:22
Replies: 4
Views: 1,911
Posted By unsichtbare
yes it is.

yes it is.
Forum: Installation/Configuration 30th November 2010, 01:09
Replies: 4
Views: 1,911
Posted By unsichtbare
Ok, this site has no co-domains so I switched...

Ok, this site has no co-domains so I switched from local to external mailserver.

Do I need to delete anything, or reboot, or restart mail?
Forum: Installation/Configuration 29th November 2010, 18:35
Replies: 4
Views: 1,911
Posted By unsichtbare
ISPconfig thinks mail is hosted locally

Hi all, I apologize in advance if this topic has been asked and answered, I have google'd it and have not come up with a solution.

I have a website (www.ritochpowell.com) on ISPconfig but the mail...
Forum: HOWTO-Related Questions 25th July 2010, 01:31
Replies: 3
Views: 19,916
Posted By unsichtbare
Solved > I forgot to include the shortname...

Solved > I forgot to include the shortname portion in the /etc/hosts eg.

192.168.100.100 webserver.classroom100.com webserver
Forum: HOWTO-Related Questions 25th July 2010, 00:35
Replies: 3
Views: 19,916
Posted By unsichtbare
I too am having this issue. Running...

I too am having this issue. Running '/etc/init.d/hostname restart' simply produces the annoying warning quoted above, doesn't restart the service. Even after a full reboot, running:
...
Forum: Installation/Configuration 15th September 2009, 23:08
Replies: 1
Views: 2,288
Posted By unsichtbare
Microsoft Outlook/SMTP can't send after upgrade

I am experiencing an problem with email accounts which send mail via SMTP.
I recently upgraded both the OS (from 7.04 to 8.04 LTS) and ISPConfig to 2.2.33 and now I can not send through SMTP without...
Showing results 1 to 25 of 103

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.