Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: nothing111111
Forum: Installation/Configuration 30th May 2007, 04:29
Replies: 2
Views: 3,375
Posted By nothing111111
Thumbs up Thanks for your help mastrboy, I'll see if I can...

Thanks for your help mastrboy, I'll see if I can adapt that solution. Damn Terminology! :rolleyes:
Forum: Installation/Configuration 29th May 2007, 10:37
Replies: 2
Views: 3,375
Posted By nothing111111
Question NIC Teaming

Hi All,

Forgive my ignorance but can anyone tell me if it is possible to setup NIC teaming on either CentOS 5.0 or OpenSuse 10.2?

Cheers,
Nothing111111
:eek:
Forum: Installation/Configuration 10th April 2007, 11:36
Replies: 1
Views: 5,030
Posted By nothing111111
Red face As soon as I posted this question I remembered...

As soon as I posted this question I remembered about hosts files, found a thread and solved. Thanks. :p

Solution On Windows....
search for a file called hosts
add your servers 'IP' [SPACE]...
Forum: Installation/Configuration 10th April 2007, 11:21
Replies: 1
Views: 5,030
Posted By nothing111111
Talking ISPConfig Web/FTP Router Access Issues?

Hi All,

I have recently installed ISPConfig on OpenSuse 10.2 and the basic functionality appears to be working correctly, but I am encountering one particular issue that is really slowing me down....
Forum: General 4th April 2007, 13:27
Replies: 2
Views: 2,558
Posted By nothing111111
Thumbs up Thanks for replying falko and my apologies for...

Thanks for replying falko and my apologies for the delay.
I had a chance earlier today to redo my whole system and the issue now appears to be resolved this time.

My issue did appear to be...
Forum: General 31st March 2007, 08:18
Replies: 2
Views: 2,558
Posted By nothing111111
Question Perfect Setup OpenSuse 10.2 domain forwarding

Hi all,

Basically my situation is this:
When I try to browse to my domain ISPconfig does not seem to have control over pointing the request to the right location.

I am directed to the base...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 21:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.