Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: gjm31
Forum: Developers' Forum 30th December 2012, 18:49
Replies: 33
Views: 5,069
Posted By gjm31
yes :( did a restart of apache, and still...

yes :(

did a restart of apache, and still same problems, just really dont get how 3.0.4 would work and now 3.0.5 doing this?
Forum: Developers' Forum 30th December 2012, 18:24
Replies: 33
Views: 5,069
Posted By gjm31
[root@centos httpd]# cat...

[root@centos httpd]# cat /var/www/php-fcgi-scripts/ispconfig/.php-fcgi-starter
#!/bin/sh
PHPRC=/etc/
export PHPRC
export PHP_FCGI_MAX_REQUESTS=5000
export PHP_FCGI_CHILDREN=1
exec ...
Forum: Developers' Forum 30th December 2012, 18:20
Replies: 33
Views: 5,069
Posted By gjm31
Still no luck here. And yes installed it...

Still no luck here.

And yes installed it exact, and as said, worked fine on 3.0.4, but the update to 3.0.5rc1 has totally broken it :(
Forum: Developers' Forum 29th December 2012, 20:48
Replies: 33
Views: 5,069
Posted By gjm31
[root@centos httpd]# cat...

[root@centos httpd]# cat /var/www/php-fcgi-scripts/ispconfig/.php-fcgi-starter
#!/bin/sh
PHPRC=/etc/
export PHPRC
export PHP_FCGI_MAX_REQUESTS=5000
export PHP_FCGI_CHILDREN=1
exec /usr/bin/php...
Forum: Developers' Forum 29th December 2012, 20:45
Replies: 33
Views: 5,069
Posted By gjm31
It was wrong, however corrected it, restarted...

It was wrong, however corrected it, restarted httpd, still same errors.

How would simply updating from 3.0.4 to 3.0.5rc1 break it ?
Forum: Developers' Forum 29th December 2012, 14:04
Replies: 33
Views: 5,069
Posted By gjm31
heres my server log ; [Sat Dec 29 12:59:07...

heres my server log ;

[Sat Dec 29 12:59:07 2012] [warn] [client 192.168.1.4] (104)Connection reset by peer: mod_fcgid: error reading data from FastCGI server
[Sat Dec 29 12:59:07 2012] [error]...
Forum: Installation/Configuration 29th December 2012, 13:39
Replies: 2
Views: 1,047
Posted By gjm31
I have same problem with mine too, tried...

I have same problem with mine too, tried everything, except mine is on centos, all was ok until i update ispconfig and internal server error now too
Forum: Developers' Forum 28th December 2012, 23:42
Replies: 33
Views: 5,069
Posted By gjm31
mine was working fine until update, update...

mine was working fine until update, update completed, now internal server error when trying to connect to ispconfig.

Running centos 6.3 with apache , courier etc.

All working fine as said, but...
Forum: Installation/Configuration 28th December 2012, 23:15
Replies: 7
Views: 2,171
Posted By gjm31
Thanks, installed was working fine, Until i...

Thanks, installed was working fine,

Until i updated to 3.05 rc1.

did the update as per instructions

now i cant access at all, i get internal server error all the time?
Forum: Installation/Configuration 27th December 2012, 12:57
Replies: 7
Views: 2,171
Posted By gjm31
cant find mod_ruby

Wow, going to revive this thread... hi!.,

I am trying to install mod_ruby on my centos server, and cant find mod_ruby anywhere? modruby.net is down and there seems to be nowhere else with it?
...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.