Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 25
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: finn
Forum: Installation/Configuration 27th February 2011, 23:12
Replies: 9
Views: 11,474
Posted By finn
Just wanted to confirm whether we would need to...

Just wanted to confirm whether we would need to restore
/etc/apache2/
to ensure all available sites were enabled
and
/etc/postfix/
for any custom email routing?

The only reason I can...
Forum: Installation/Configuration 7th December 2010, 11:54
Replies: 3
Views: 4,135
Posted By finn
Thanks for that Falko, I guess that's the best...

Thanks for that Falko, I guess that's the best way to proceed.
I was hoping that there might be a 'reconfigure vhosts' script which would pick up changes from the php.ini and propagate them to the...
Forum: Installation/Configuration 3rd December 2010, 21:57
Replies: 3
Views: 4,135
Posted By finn
how to change server wide php sendmail_path, when it is coded into each vhost

Hi guys!

I am trying to create a sendmail wrapper as detailed here:
http://www.howtoforge.com/how-to-log-emails-sent-with-phps-mail-function-to-detect-form-spam

But changing the server wide...
Forum: Installation/Configuration 8th July 2010, 13:24
Replies: 7
Views: 6,293
Posted By finn
Hi Till. Thanks for your quick reply. I...

Hi Till.

Thanks for your quick reply.

I had already tried that, and it throws an error:

ERROR

Invalid redirect path. Valid redirects are for example: /test/ or http://www.domain.tld/test/
Forum: Installation/Configuration 8th July 2010, 00:00
Replies: 7
Views: 6,293
Posted By finn
add new subdomain with redirect type L fails when redirect path is /home/

Hi there.

Run into a problem I have replicated on two separate installs.

I add a new subdomain for a website, and set


host: home

domain: domain.com
Forum: General 21st February 2010, 21:28
Replies: 3
Views: 3,098
Posted By finn
Hi Till. Thanks for your reply. I did not...

Hi Till.

Thanks for your reply. I did not know that adding system users outside of the control panel would cause issues. I will check to see if this is what happened but suspect that we have added...
Forum: General 20th February 2010, 00:57
Replies: 3
Views: 3,098
Posted By finn
Possible bug in admin / reseller / client domain allocation

Hi there.

We have hit on a possible bug, or combination of bugs. I know there is a bug tracker, but wanted to post here first in case we are missing something or others came across this.

We...
Forum: General 23rd September 2007, 19:06
Replies: 2
Views: 2,611
Posted By finn
Sorted it! Cleared a load of files from...

Sorted it!

Cleared a load of files from /home/admispconfig/ispconfig/temp freeing up over 7 GB!

Then ran the install script again, and it's all back!

Thanks for a great system.
I just...
Forum: General 23rd September 2007, 18:23
Replies: 2
Views: 2,611
Posted By finn
Run out of space on the hard drive! This may...

Run out of space on the hard drive!
This may have something to do with it!

Sorry, only just spotted this.

Once I've sorted the space issue, should I just run the install script again or do I...
Forum: General 23rd September 2007, 18:20
Replies: 2
Views: 2,611
Posted By finn
Update to 2.2.16 caused problems.

I have just updated to 2.2.16 and I can't access the ISPConfig admin page.

I tried restarting the ispconfig_server and get an error.


x2100:~# /etc/init.d/ispconfig_server restart
Shutting...
Forum: Installation/Configuration 7th January 2007, 20:11
Replies: 13
Views: 11,302
Posted By finn
Hi Tenaka, sorry to revive this old thread...

Hi Tenaka,
sorry to revive this old thread again, but I was trying to achieve the same thing and after installing the Squirrelmail package from the ISPConfig site, I noticed that you can set an...
Forum: HOWTO-Related Questions 7th January 2007, 19:32
Replies: 21
Views: 16,576
Posted By finn
Thanks anyway Falko, you're tutorials have been...

Thanks anyway Falko, you're tutorials have been and continue to be of great help. I have shelved the Xen installation for now in favour of a straight up Debian with ISPConfig install, which is...
Forum: HOWTO-Related Questions 6th January 2007, 16:31
Replies: 21
Views: 16,576
Posted By finn
I still have the same problem. I have just done...

I still have the same problem. I have just done another completely clean install and after booting into dom0 have no iptables. It seems others have the same problem
on this thread...
Forum: HOWTO-Related Questions 15th December 2006, 17:13
Replies: 21
Views: 16,576
Posted By finn
Hi Falko, yes I am sure that I enabled the...

Hi Falko,
yes I am sure that I enabled the module during the kernel configuration, and I have repeated the steps several times.
Do you know of any reason why this wouldn't work?
In the mean time...
Forum: HOWTO-Related Questions 15th December 2006, 01:30
Replies: 21
Views: 16,576
Posted By finn
Hi Falko, thanks for your input, you are a...

Hi Falko,
thanks for your input, you are a legend!
I ran the above commands and here's the output:
x2100:~# updatedb
x2100:~# locate iptables
/lib/iptables
/lib/iptables/libip6t_ah.so...
Forum: HOWTO-Related Questions 13th December 2006, 21:22
Replies: 21
Views: 16,576
Posted By finn
x2100:~# insmod iptables insmod: can't read...

x2100:~# insmod iptables
insmod: can't read 'iptables': No such file or directory
x2100:~# iptables -L
iptables v1.2.11: can't initialize iptables table `filter': Table does not exist (do you need...
Forum: HOWTO-Related Questions 12th December 2006, 19:08
Replies: 21
Views: 16,576
Posted By finn
Hi Falko, thanks for sparing me a minute. ...

Hi Falko,
thanks for sparing me a minute.

x2100:~# grep -i iptables /boot/config-2.6.16.29-xen0
CONFIG_IP_NF_IPTABLES=m
Forum: HOWTO-Related Questions 12th December 2006, 00:33
Replies: 21
Views: 16,576
Posted By finn
Same problem...

I am having the same problem.
iptables -L in dom0 gives the following:
x2100:~# iptables -L
iptables v1.2.11: can't initialize iptables table `filter': Table does not exist (do you need to...
Forum: HOWTO-Related Questions 8th September 2006, 19:51
Replies: 13
Views: 10,540
Posted By finn
Hi Falko, thank you for your replies. ...

Hi Falko,

thank you for your replies.

Well, I can't boot into Xen at all.
It is the very first time attempting to boot into Xen, before setting up any domUs. Right at the bottom of page 3 of...
Forum: HOWTO-Related Questions 7th September 2006, 23:44
Replies: 13
Views: 10,540
Posted By finn
Just had a thought: I'm running on an Opteron so...

Just had a thought: I'm running on an Opteron so should I be using the unofificial sarge-amd64 version of Debian on my basic install? Would this effect the Xen compile from source? It is currently on...
Forum: HOWTO-Related Questions 7th September 2006, 22:44
Replies: 13
Views: 10,540
Posted By finn
Hi Falko, Upon attempting to boot into xen0 it...

Hi Falko,
Upon attempting to boot into xen0 it still gets to the same bit and stops, saying:
Root-NFS: No NFS server available, giving up.
VFS: Unable to mount root fs via NSF, trying floppy....
Forum: HOWTO-Related Questions 6th September 2006, 20:59
Replies: 13
Views: 10,540
Posted By finn
Booted into the root Debian, not Xen dom0 (as I...

Booted into the root Debian, not Xen dom0 (as I can't get in).


server1:~# apt-get remove nfs-common
Reading Package Lists... Done
Building Dependency Tree... Done
Package nfs-common is not...
Forum: HOWTO-Related Questions 5th September 2006, 19:34
Replies: 13
Views: 10,540
Posted By finn
Hi Falko, thanks for your replies. I...

Hi Falko,

thanks for your replies.

I don't get as far as page 3.

At the bottom of page 2 I get to:

Now reboot the system:
Forum: HOWTO-Related Questions 4th September 2006, 12:29
Replies: 13
Views: 10,540
Posted By finn
Hi Falko, thanks for your reply. I don't...

Hi Falko,
thanks for your reply. I don't actually make it far enough in the tutorial to remove nfs-common from dom0. The first time I try to boot into dom0 (at the bottom of p3 of the tutorial) I...
Forum: HOWTO-Related Questions 1st September 2006, 17:37
Replies: 13
Views: 10,540
Posted By finn
Question The Perfect Xen 3.0 Setup For Debian - Root-NFS: No NFS server available, giving up.

Firstly thanks for all the great tutorials, the site is a proper goldmine!

I am having a problem installing Xen on a Sun X2100 after successfully installing it on various Pentium 4 machines.
...
Showing results 1 to 25 of 25

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.