HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   General (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   IPSConfig 2.2.9 -> Bind9 config problem (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=9909)

bitonw 18th January 2007 10:12

IPSConfig 2.2.9 -> Bind9 config problem
 
Hi,

After upgrading ISPConfig 2.2.8 to version 2.2.9 all went fine, till I created a sub-domain. The box couldn't resolve any DNS. Checking the ISPConfig Service status page the DNS Service was down.

Checking the log files I found some error messages:

Problems with etc/bind/named.conf
line 34 '<'
line 39 '<'
line 44 unexpected token near end of file

After opening etc/bind/named.confI found that on line 34 <! some text > and on line 39 the same. I changed this with //<! some text > I could start bind again and resolve DNS. The box is happy running again.

Any one here knows if this is a bug in ISPConfig version 2.2.9?

Biton

till 18th January 2007 10:19

There is no such bug known in ISPConfig 2.2.9 and this relaese has been installed already a few thousand times.

Please chnge one of your DNS records and see if the problem occurs again. If yes, Please chec the ISPConfig logfile /home/admispconfig/ispconfig/ispconfig.log for errors.

bitonw 18th January 2007 10:31

Thanks for your quick reply. It was late last nite when I fixed it so will try some today and let you know. Box is running Debian 3.1 / ISPConfig 2.2.9.


All times are GMT +2. The time now is 20:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.