HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   HOWTO-Related Questions (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=2)
-   -   The Perfect Setup - Ubuntu 6.10 Server (Edgy Eft) - connection timeouts (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=9034)

thegestetner 12th December 2006 10:28

The Perfect Setup - Ubuntu 6.10 Server (Edgy Eft) - connection timeouts
 
Hi all,

I've followed this tutorial practically to the letter - kudos to the author, it's got me farther than anything else on the interwebs.

Anticipating that I would end up on blacklists because of the newness of my domain, I registered for a backup MX server. However, I've sent several test messages to my server, and they have yet to get through, from either one of the servers. My ISP said that they don't block any ports, so I'm sure that's not an issue. I can also ping both of these servers without problems. When I tail /var/log/mail.log, this is what keeps coming up:

Dec 12 02:22:46 unendurable postfix/qmgr[16876]: 3689D2ECD8: from=<tom@unendurablylonely.com>, size=618, nrcpt=1 (queue active)
Dec 12 02:23:16 unendurable postfix/smtp[17778]: connect to mail.rollernet.us[208.11.75.2]: Connection timed out (port 25)
Dec 12 02:23:16 unendurable postfix/smtp[17778]: 3689D2ECD8: to=<tomll@telus.net>, relay=none, delay=188209, delays=188179/0.02/30/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to mail.rollernet.us[208.11.75.2]: Connection timed out)

There's no firewall or anything on the server itself; the router does that, and I've checked its settings a million times over.
Any ideas, anyone?
Thanks.

till 12th December 2006 11:11

Is mail.rollernet.us the server you want to relay trough? Can you connect to mail.rollernet.us eith thr command:

telnet mail.rollernet.us 25

After you have established the connection to your postfix mail server type

ehlo localhost

then type:

quit

to close the connection.

thegestetner 14th December 2006 01:34

Hmm, that's strange - doesn't seem to want to work either. Looks like I found the problem, but I can't figure out why it exists.

falko 15th December 2006 12:54

Please check if your server is blacklisted: http://www.mxtoolbox.com/blacklists.aspx


All times are GMT +2. The time now is 10:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.