HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   web stats problem (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=8794)

Khorne 4th December 2006 13:51

web stats problem
 
Hi everybody,

I've juste installed one website on my ispconfig installation in order to check if all things works well.

The web stats seems to be not working. After three days, the web stats is still at 0.00. The FTP stats works well. I'm sure that there is some web traffic because I use this site every day.

Has someone an idea of the probleme origin?

Khorne 4th December 2006 23:51

Nobody got an idea?

till 5th December 2006 10:04

Please check your sysloeg for cron errors in the early morning hours.

Khorne 5th December 2006 14:44

I've checked my syslog. I've seen no error for the ispconfig cron jobs. :(

falko 5th December 2006 18:10

What's the output of
Code:

crontab -l
?

Khorne 5th December 2006 18:19

SHELL=/bin/bash
PATH=/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin
MAILTO=root
HOME=/
@monthly /etc/webmin/time/sync.pl
0 10 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/check_mx.php
30 0 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/logs.php &> /dev/null
59 23 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/ftp_logs.php &> /dev/null
59 23 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/mail_logs.php &> /dev/null
59 23 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/cleanup.php &> /dev/null
0 4 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/webalizer.php &> /dev/null
0,30 * * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/check_services.php &> /dev/null
15 3,15 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/quota_msg.php &> /dev/null
40 0 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/traffic.php &> /dev/null
05 02 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/backup.php &> /dev/null

Khorne 5th December 2006 20:23

I've found the problem. I've made a first installation of ispconfig and the uninstall did not delete correctly all the files. That's why my second installation did not work on the web stats.


All times are GMT +2. The time now is 17:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.