HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   General (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   HELP: ispconfig startup issue..need help quickly (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=6711)

csharp2a 7th September 2006 17:20

HELP: ispconfig startup issue..need help quickly
 
I am running centos 4.3 and the latest ispconfig. When I install ispconfig it works fine until I reboot. Once I reboot, the server stops cold when trying to start ispconfig. The server is up so I can login, but I have to remove ispconfig in order to get it to boot properly. When it locks, I have no apache or dhcp so they aparently load after the ispconfig. This very frustrating....I followed the centos / ispconfig howto from this site.
Any help would be appreciated as I am stuck and need this server running.

Thanks,

Craig

till 8th September 2006 11:31

I guess you encrypted your SSL certificates for the ISPConfig server with a apssword andnow the ISPOConfig server wont start when the password is not entered.

Please create new SSL certificates as described here:

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=121

and make sure you select "n" when you are asked if your certificaes shall be encrypted. This is described in the ISPConfig installation manual.


All times are GMT +2. The time now is 13:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.