HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   domains not working with www (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=62518)

aamirrajpoot 12th July 2013 10:23

domains not working with www
 
I am using centos 6.4 64 bit, with ISPCONFIG 3.0.5.2

Using Digital Ocean server.



I have moved couple of domains to digitalocean hosting. and they were working fine. later I tried to bypass DNS management in digitalocean hosting and directly add DNS record in ISPConfig, but for some reason pages started to stall.


I have removed the DNS records from ISPConfig

Now the problem is I can access website from http://aala.pk but can not from http://www.aala.pk


Any sugeestion

Croydon 12th July 2013 10:55

It seems that you have no DNS entries set for www.

> host aala.pk
aala.pk has address 192.81.222.27

> host www.aala.pk
Host www.aala.pk not found: 3(NXDOMAIN)

aamirrajpoot 12th July 2013 11:09

You are right, but this is happening for all my domains

http://bulkfreebies.com/
http://fusionlead.com/
http://urdulook.com/


So there is something wrong with ISPCONFIG settings or Digital Ocean's DNS system is not working ?

Croydon 12th July 2013 11:20

You said you deleted the dns entries from ISPConfig.
So ISPConfig should no longer be responsible for DNS entries of your domains.

Please check if your domains are configured using the correct DNS server and check the domain hoster's dns config. For me it does not really seem to be ISPConfig-related.

aamirrajpoot 12th July 2013 11:33

Hmm,

Name Cheap

ns1 = ns1.digitalocean.com
ns2 = ns2.digitalocean.com
ns3 = ns3.digitalocean.com

Digital Ocean DNS

A rocrd
@ = 192.81.222.27

NS = NS1.DIGITALOCEAN.COM
NS = NS2.DIGITALOCEAN.COM
NS = NS3.DIGITALOCEAN.COM


this is the default settings for every thing,


In ISP config everything was working fine until i added DNS zone record with wizzard and when I completed that I removed that record, before that there were no DNS records and after that there is no DNS record.

Kindly guide me how I can resolve this issue. If you need me to run some checks or any thing let me know

Thanks in advance

Croydon 12th July 2013 11:36

In digital ocean dns you should add an A record for each Domain with host "*" and the IP of your ISPConfig Server.
The default dns entry will only work with the main domain (xxxx.com) but with no subdomain (abc.xxxx.com, www.xxxx.com etc).

aamirrajpoot 12th July 2013 11:49

I have followed this tutorial https://www.digitalocean.com/communi...h-digitalocean hmm lets see how long it will take

aamirrajpoot 13th July 2013 14:17

yes they are working .. So this is all digital ocean's problem

aamirrajpoot 16th July 2013 08:52

Yes, you are right, it is working and was the issue in the digitaloceans DNS


All times are GMT +2. The time now is 15:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.