HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Force update of awstats (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=62384)

jaypabs 27th June 2013 15:46

Force update of awstats
 
How to not wait for nightly update of awstats?

I'm using this setup for my server.

till 27th June 2013 15:49

run:

/usr/local/ispconfig/server/cron_daily.sh

jaypabs 27th June 2013 16:03

Quote:

Originally Posted by till (Post 299164)
run:

/usr/local/ispconfig/server/cron_daily.sh

Thanks. It says finished but I'm wondering why is it that the log is saving on a different directory. My web folder is located at:

Quote:

/var/www/clients/client1/web2/web/
But the log is updating in:

Quote:

/var/www/clients/client1/web1/log/
The log should update at:

Quote:

/var/www/clients/client1/web2/log/
But why is it, it's saving under web1?

till 27th June 2013 16:25

The paths are set and maintained in the ispconfig database, so never edit any paths in config files or symlinks manually as this will break your setup.I can only guess how a wrong path can be inserted in the ispconfig db, e.g. by using the remote api or manually editing records with phpmyadmin.

jaypabs 27th June 2013 16:37

Quote:

Originally Posted by till (Post 299167)
The paths are set and maintained in the ispconfig database, so never edit any paths in config files or symlinks manually as this will break your setup.I can only guess how a wrong path can be inserted in the ispconfig db, e.g. by using the remote api or manually editing records with phpmyadmin.

Thanks for the clue. But I never edited the ispconfig database. I am willing to take the risk just to fix this problem. Rest assured I will backup my database first. Can you guide me which table this path is belong to?

till 27th June 2013 16:38

The website path is in the web_domain table.

jaypabs 27th June 2013 16:51

Quote:

Originally Posted by till (Post 299169)
The website path is in the web_domain table.

I've been through that table before. And seems that all settings are correct.

The value of document_root is /var/www/clients/client1/web2
The value of php_open_basedir is also pointing all to web2.

I'm really wondering why it is pointing to web1. I need to find what script that points to this location. I believe it's the website_id that needs to fix here.

Any idea?


All times are GMT +2. The time now is 17:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.