HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   General (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=25)
-   -   networktools service check (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=62061)

onastvar 3rd June 2013 07:48

networktools service check
 
Does anyone know and where I could change "Server" to show actual info.
I am running Apache/2.2.16 (Debian) but when I check my domain with http://networktools.nl/services/

I get the following result:

Service is running on TCP port 80
Headers:
HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date: Mon, 03 Jun 2013 05:38:47 GMT
Server: Apache/2.2.0 (Fedora)
X-Powered-By: PHP/5.3.3-7+squeeze15

Thanks!

falko 4th June 2013 18:18

Did you move to that server recently? Maybe networktools.nl has cached the response of your old server.

onastvar 4th June 2013 18:26

I figured it out, by adding following 2 lines to apache2.conf

ServerTokens Minimal
ServerSignature Off

Thanks.


All times are GMT +2. The time now is 02:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.