HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Email not received in squirrelmail inbox (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=61550)

whdashboard 21st April 2013 05:41

Email not received in squirrelmail inbox
 
Hello,

I have configured the squirrelmail on the server with sendmail and dovecot. I am able to send mail but when any one reply me or send me mail, I am not able to received that mails in "squirrelmail INBOX". The mail display in "/var/spool/mail" directory. I am not able to understand where I am wrong.

Please help me how to resolve this issue.

Thanks and regards,

cmccrea 16th May 2013 11:13

Having a similar issue after completing the installation. Followed the guide about virtual users & domains with postfix, courier, MySQL & Squirrelmail mail for Ubuntu 12.10. Am able to send out email without any issues but when I attempt to reply it will be sent from the mail client without any bouncebacks but will not arrive at squirrelmail.
I have checked the mail.log and there are no error entries.
I am able to telnet to the server, able to ping the static ip address of the server. Can open the squirrelmail site. I have confirmed that the mx records point to the mail server. What am I missing?

Any help would be greatly appreciated.

falko 17th May 2013 20:56

Does the MX record of the mail domain point to the correct server?


All times are GMT +2. The time now is 21:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.