HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   General (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=25)
-   -   if the zone in Russian why the simple user can't add in it record? (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=61228)

Vlad-76 30th March 2013 18:46

if the zone in Russian why the simple user can't add in it record?
 
if the zone in Russian why the simple user can't add in it record?

ISPconfig output:

ERROR

The Zone (soa) can not be changed. Please ask your Administrator if you want to change the Zone name.

SamTzu 4th April 2013 15:20

Your question makes no sense.
You should try to rephrase it using more accurate words and menu names.


All times are GMT +2. The time now is 20:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.