HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Internal Server Error Immediately After Installation. (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=61120)

researcher7 25th March 2013 03:27

Internal Server Error Immediately After Installation.
 
(If this was answered before, please excuse this message and point me to where I can read about it)

Please help, I am about to lose my sanity.
Just finished installing ISPConfig 3 following the steps in this article.

http://www.howtoforge.com/perfect-se...ot-ispconfig-3

Not a single error or problem encountered during the install.
Now going to https://myipaddress:8080
I see "Internal Server Error" messages.

Here is what I can collect from logs and file versions.

[/var/log/httpd]# tail -f error_log
suexec policy violation: see suexec log for more details
[Mon Mar 25 05:16:12 2013] [warn] [client x.x.x.x] (104)Connection reset by peer: mod_fcgid: error reading data from FastCGI server
[Mon Mar 25 05:16:12 2013] [error] [client x.x.x.x] Premature end of script headers: index.php


[/var/log/httpd]# tail -f suexec.log
[2013-03-25 05:17:21]: uid: (32014/ispconfig) gid: (32017/ispconfig) cmd: .php-fcgi-starter
[2013-03-25 05:17:21]: command not in docroot (/var/www/php-fcgi-scripts/ispconfig/.php-fcgi-starter)

[/var/log/httpd]# suexec -V
-D AP_DOC_ROOT="/home"
-D AP_GID_MIN=100
-D AP_HTTPD_USER="apache"
-D AP_LOG_EXEC="/var/log/httpd/suexec.log"
-D AP_SAFE_PATH="/usr/local/bin:/usr/bin:/bin"
-D AP_UID_MIN=500
-D AP_USERDIR_SUFFIX="public_html"


root@www [/var/log/httpd]# httpd -V
Server version: Apache/2.2.15 (Unix)
Server built: May 16 2012 22:32:26
Server's Module Magic Number: 20051115:24
Server loaded: APR 1.3.9, APR-Util 1.3.9
Compiled using: APR 1.3.9, APR-Util 1.3.9
Architecture: 64-bit
Server MPM: Prefork
threaded: no
forked: yes (variable process count)
Server compiled with....
-D APACHE_MPM_DIR="server/mpm/prefork"
-D APR_HAS_SENDFILE
-D APR_HAS_MMAP
-D APR_HAVE_IPV6 (IPv4-mapped addresses enabled)
-D APR_USE_SYSVSEM_SERIALIZE
-D APR_USE_PTHREAD_SERIALIZE
-D SINGLE_LISTEN_UNSERIALIZED_ACCEPT
-D APR_HAS_OTHER_CHILD
-D AP_HAVE_RELIABLE_PIPED_LOGS
-D DYNAMIC_MODULE_LIMIT=128
-D HTTPD_ROOT="/etc/httpd"
-D SUEXEC_BIN="/usr/sbin/suexec"
-D DEFAULT_PIDLOG="run/httpd.pid"
-D DEFAULT_SCOREBOARD="logs/apache_runtime_status"
-D DEFAULT_LOCKFILE="logs/accept.lock"
-D DEFAULT_ERRORLOG="logs/error_log"
-D AP_TYPES_CONFIG_FILE="conf/mime.types"
-D SERVER_CONFIG_FILE="conf/httpd.conf"

This is
CentOS release 6.4 x64

Thank you for your time and assistance.

researcher7 26th March 2013 00:05

Anyone?
I tried everything in the book. Removed and completely re-installed. Still get the same error.

Thank you.

researcher7 26th March 2013 08:26

Never mind. Just saw the sticky notice. I'll move this post to the right forum, but the initial link sends to here.


All times are GMT +2. The time now is 03:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.