HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Plugins/Modules/Addons (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Apps not showing (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=60994)

JeffryL 17th March 2013 22:46

Apps not showing
 
Today I clicked on Apps again and noticed an error/warning that curl wasn't installed. Installed it directly with apt-get install php5-curl and then the apps popped up. Now, a few hours later no apps are visible and even if I press update nothing appears.

I found an error from a few days ago (over a week) that the directory plugins-core wasn't present. I made this and changed ownership to ispconfig:ispconfig but w/o any result so far. Did try to debug ispconfig with the faqforge debug tutorial.. no errors appeared.

I'm using the standard repository btw, Ubuntu 12.04 LTS, multiserver setup (web & db; mail & dns).

JeffryL 20th March 2013 15:52

Works with another repo. Probably nothing there yet.

till 20th March 2013 16:02

There are no extensiions available yest in the extension repo (as I explained quite often here already), thats why it shows a empty list. Dont mix that up with apps in the aps installer.

JeffryL 20th March 2013 16:08

Thanks Till, i was just confused because earlier that day around 20-30 add-ons popped up as available.

Come to think about it... that were probably the APS indeed...


All times are GMT +2. The time now is 01:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.