HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   bug with new update (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=60813)

mkslim 4th March 2013 23:48

bug with new update
 
I installed the new update and cant access the ispconfig control panel.
I get a error message stating the server has internal error. Ububtu 11.10 and I read through all related posts and tried stated solutions which didnt work for me. It appears to be a php problem but I cant solve it. How would I best restore the backup that is made prior to the upgrade install? There isnt much info on how to restore it.
suexec policy violation: see suexec log for more details
[Mon Mar 04 18:05:44 2013] [warn] [client 96.2.187.xxx] (104)Connection reset by peer: mod_fcgid: error reading data from FastCGI server, referer: http://xxx.net/
[Mon Mar 04 18:05:44 2013] [error] [client 96.2.187.xxx] Premature end of script headers: index.php, referer: http://xxx.net/

[2013-03-03 06:27:09]: uid: (5015/web14) gid: (5013/client10) cmd: .php-fcgi-starter
[2013-03-03 07:13:07]: uid: (5015/web14) gid: (5013/client10) cmd: .php-fcgi-starter
[2013-03-03 09:19:07]: uid: (5015/web14) gid: (5013/client10) cmd: .php-fcgi-starter
[2013-03-03 10:00:21]: uid: (5012/web10) gid: (5008/client4) cmd: .php-fcgi-starter
[2013-03-03 10:48:50]: uid: (5012/web10) gid: (5008/client4) cmd: .php-fcgi-starter
[2013-03-03 10:52:18]: uid: (5011/web9) gid: (5005/client1) cmd: .php-fcgi-starter
[2013-03-03 11:11:23]: uid: (5015/web14) gid: (5013/client10) cmd: .php-fcgi-starter
[2013-03-03 11:20:15]: uid: (5015/web14) gid: (5013/client10) cmd: .php-fcgi-starter
[2013-03-03 11:39:14]: uid: (5012/web10) gid: (5008/client4) cmd: .php-fcgi-starter
[2013-03-03 11:39:24]: uid: (5015/web14) gid: (5013/client10) cmd: .php-fcgi-starter
[2013-03-03 11:39:44]: uid: (5011/web9) gid: (5005/client1) cmd: .php-fcgi-starter
[2013-03-03 12:46:03]: uid: (5015/web14) gid: (5013/client10) cmd: .php-fcgi-starter
Thanks,
mkslim

till 5th March 2013 07:55

The error messages you posted seem to be from a webite but not from controlpanel. Here is no bug ith he update btw., what ou encounter is a issue ith your installation as one of the system requirements must be missing. Which tutorial did you use to install the server? And which exact ipconfig version did ou install?

jnewman67 23rd March 2013 20:10

I'm having issues with access to the control panel after the update. my post is here:

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=60883

my websites function, but the control panel does not.


All times are GMT +2. The time now is 22:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.