HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Problem with /bin/sh /bin/runAV (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=60765)

maxbrunner 1st March 2013 16:01

Problem with /bin/sh /bin/runAV
 
I'm a new user of ISPConfig (an excelent software, by the way) and I'm facing a problem with /bin/sh.

I've installed ISPConfig 3.0.5.1 in a Amazon EC2 Instance with Ubuntu 12.04, following this tutorial here in howtoforge: http://www.howtoforge.com/perfect-se...ot-ispconfig-3

Everything is working fine, but I have some sites with Joomla CMS 1.6 (yes, an old version, I know) and when I try to do file uploads for upgrade Joomla or install components I have a 500 internal server apache error. The apache error log says that:

"/bin/sh: /bin/runAV: No such file or directory"

I think that this is related to the change of /bin/dash for /bin/bash, but I don't know what do to. Google didn't helped me either. Someone can help me? Thanks in advance.

[sorry about my poor Brazilian english :)]

till 1st March 2013 16:24

Which php mod do you use for the website? The recommended mode for cms systems is php-fcgi or php-fpm and suexec must be on, otherwise uploads and updates may fail.

maxbrunner 1st March 2013 16:35

That's not the problem... I'm using fcgi + suexec forced

maxbrunner 1st March 2013 16:41

I tried to use php-FQM and it worked! Thanks..

Are there any security issues in using FQM instead of fastcgi?

till 1st March 2013 16:52

Quote:

Are there any security issues in using FQM instead of fastcgi?
No. Just ensure tht you have suexec enabled.

maxbrunner 1st March 2013 17:22

Ok, thanks a lot!


All times are GMT +2. The time now is 11:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.