HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   General (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=25)
-   -   fastcgi port not listening for 2nd and 3rd site (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=60668)

adrigen 25th February 2013 07:28

fastcgi port not listening for 2nd and 3rd site
 
I have recently configured ispconfig3 with nginx on ubuntu 12.04.

I notice that when I try to access a php page I am getting and error in the log of my 2nd site: "Primary script unknown".

I notice that in the sites .conf file, fastcgipass is set to port 9011.
In my first site, in which php works fine, the port is 9010.

netstat -alnp | grep cgi
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 9760 1659/fcgiwrap /var/run/fcgiwrap.socket

There is nothing listening on 9011 though. Is ispconfig3 supposed to initiate this process?

Thanks,
Adrian

almere 25th February 2013 15:42

Hey.

What port do you have in setting "PHP-FPM start port" (System->Server config->Your server->Web->PHP Settings) ?

adrigen 26th February 2013 02:26

That is set to 9010.
Why would the "sites" each be configured to different ports?

(If I change things in the system config files would that cause problems with ispconfig?)

Thanks

falko 26th February 2013 13:19

Quote:

Originally Posted by adrigen (Post 292503)
There is nothing listening on 9011 though. Is ispconfig3 supposed to initiate this process?

Yes, but you can also use sockets. You can choose this on the Options tab of the website.


All times are GMT +2. The time now is 01:11.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.