HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   After moving server doesn't work queue... (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=60423)

arek_bednarczyk 3rd February 2013 16:51

After moving server doesn't work queue...
 
Hi,
Yesterday I was move a ispconfig master server to another machine.
Everything is ok - I was copy all mysql db, dbispconfig too - then I start resync all by Resync Tool. All filse from /var/vmail and /var/www war copied by rsync -a. Files /usr/local/ispconfig was copied too.

And everything is ok - I can login to Ispconfig, sites work, but one important thing is not working: If someone try add a new site or something nothig happen. For tasks which should make on external servers (I have one master and 2 slaves) I see a tasks in ispconfig monitor, but they are not done. For local (master) tasks, I don't see anything - I see a newly created site, but only in ispconfig list, not on disk...

Can anybody help something???

Log from ispconfig:
/usr/local/ispconfig/server/server.sh
03.02.2013-15:35 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
03.02.2013-15:35 - DEBUG - No Updated records found, starting only the core.
/sbin/iptables
/sbin/ip6tables
03.02.2013-15:35 - DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
finished.

I have no idea - nothing interesting in all system and ispconfig logs :/

arek_bednarczyk 3rd February 2013 22:21

This may be wrong file or directory privileges?
 
This may be wrong file or directory privileges? In database I see a new ftp user and website, but no client's directory and any files are created...

arek_bednarczyk 4th February 2013 03:08

OK, solved... moving on a new server about 600 clients and 1000 sites take me 24h :/

till 4th February 2013 13:13

Quote:

Log from ispconfig:
/usr/local/ispconfig/server/server.sh
03.02.2013-15:35 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
03.02.2013-15:35 - DEBUG - No Updated records found, starting only the core.
/sbin/iptables
/sbin/ip6tables
03.02.2013-15:35 - DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
finished.
Thats ok. Maybe you deleed records from sys_datalog table or emptied that table. In this case the system is not able to find changes as the new change records start at ID 1 again.

the solution in this case would have been to set the value of the updated clumn in the server table to the last processed value from sys_datalog.

arek_bednarczyk 4th February 2013 13:22

Quote:

Originally Posted by till (Post 291535)
Thats ok. Maybe you deleed records from sys_datalog table or emptied that table. In this case the system is not able to find changes as the new change records start at ID 1 again.

the solution in this case would have been to set the value of the updated clumn in the server table to the last processed value from sys_datalog.

Exactly! Thanks :)


All times are GMT +2. The time now is 14:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.