HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=4)
-   -   SVN & Redmine in Cpanel Centos 5.6 (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=60343)

znypan 27th January 2013 11:28

SVN & Redmine in Cpanel Centos 5.6
 
Hello I've been following this tutorial to the letter:
Installation Of Redmine With SVN On A cPanel/CentOS 5.6 Server
On the SVN installation part, I get no errors whatsoever and everything installs fine.
The problem is that on the last step:
Code:

http://www.mydomain.com/svn
I get a 404 error.
I understand that this must be an apache issue.
SVN repo is installed under:
Code:

/home/myuser/svn
I run a drupal 7 with the default .htaccess from drupal (if that matters) under:
Code:

/home/myuser/public_html
the EA3 include file is under:

Code:

/usr/local/apache/conf/userdata/std/2/myser/mydomain.com/svn.conf
(mydomain.com without www).

subversion is running with no errorrs:
Code:

service subversion restart
gives no errors.

In the error_log of apache all I get is:
Code:

[27/Jan/2013:10:17:41 +0000] "GET /svn HTTP/1.0" 404 13494
I run Cpanel 11.36, Apache 2.2.23 with Nginx 1.2.6 Stable installed through nginxcp.

Apache modules:
Code:

/etc/httpd/logs]# apachectl -t -D DUMP_MODULES
Loaded Modules:
 core_module (static)
 authn_file_module (static)
 authn_default_module (static)
 authz_host_module (static)
 authz_groupfile_module (static)
 authz_user_module (static)
 authz_default_module (static)
 auth_basic_module (static)
 include_module (static)
 filter_module (static)
 log_config_module (static)
 logio_module (static)
 env_module (static)
 expires_module (static)
 headers_module (static)
 unique_id_module (static)
 setenvif_module (static)
 version_module (static)
 proxy_module (static)
 proxy_connect_module (static)
 proxy_ftp_module (static)
 proxy_http_module (static)
 proxy_scgi_module (static)
 proxy_ajp_module (static)
 proxy_balancer_module (static)
 ssl_module (static)
 mpm_prefork_module (static)
 http_module (static)
 mime_module (static)
 dav_module (static)
 status_module (static)
 autoindex_module (static)
 asis_module (static)
 info_module (static)
 suexec_module (static)
 cgi_module (static)
 dav_fs_module (static)
 vhost_alias_module (static)
 negotiation_module (static)
 dir_module (static)
 actions_module (static)
 userdir_module (static)
 alias_module (static)
 rewrite_module (static)
 so_module (static)
 dav_svn_module (shared)
 authz_svn_module (shared)
 perl_module (shared)
 bwlimited_module (shared)
 rpaf_module (shared)
 disable_suexec_module (shared)
 suphp_module (shared)
 security2_module (shared)
Syntax OK

Shows the dav_svn and authz_svn loaded.

Any ideas?

Thanks!


All times are GMT +2. The time now is 15:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.