HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Desktop Operation (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Gnome display loss after switching input (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=60261)

MustQ 18th January 2013 19:26

Gnome display loss after switching input
 
Hello,

I have myself an intel NUC with Mint Cinnamon (Gnome) running as a home theater computer. This machine is connected by HDMI to a home stereo system that has a built in HDMI switcher (there is only 1 HDMI input on my TV but I have 4 HDMI devices).

I am finding that everything works beautifully if I booth the PC on the correct input (4th input) and do not change inputs on the stereo to another device.

If I change inputs to another device and come back, I will get a snowy display (like back in the days of a channel being unavailable).

My solution thus far has been to VNC to that PC from another PC, change the resolution down and then change it back. Then it works. But this sucks and absolutely requires a keyboard/mouse and VNC which isn't cool for a HTPC.

Help me HowTO forge, you're my only hope! :)

Ryan

teddfringes 14th July 2013 14:33

Is this kind of application is going to support on android devices?


All times are GMT +2. The time now is 19:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.