HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   HOWTO-Related Questions (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=2)
-   -   I goofed up - Bind-Chroot-Howto (Debian) (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=60155)

jsgwin 7th January 2013 13:15

I goofed up - Bind-Chroot-Howto (Debian)
 
I feel very dumb for this but I followed this howto:

http://www.howtoforge.com/howto_bind_chroot_debian

for setting this up on a Debian Sarge system. When I got near the end I had a couple of errors - restarting syslog failed and, of course, bind9 wouldn't start. Anyway, these errors may be explained easily: I then realized that I had upgraded the system to etch and forgot. Anyway, I'm wondering if anyone has any suggestions. Should I follow the howto again to make sure I hadn't made a mistake? Or should I attempt to reverse things? and if that's the way to go, do you know how and exactly what I need to do?

I generally don't make mistakes this dumb, but, oh well, I sure did.

I'm not sure if this matters any, but the system is a 500MHz ARM Processor Single Board Computer made by www.embeddedarm.com. Link to the actual unit is here: http://www.embeddedarm.com/products/...roduct=TS-7800 and the manual is here: http://wiki.embeddedarm.com/wiki/TS-7800

Of course any and all help/suggestions will be very very appreciated

falko 9th January 2013 11:14

Take a look at chapter 9 on http://www.howtoforge.com/perfect_setup_debian_etch_p4


All times are GMT +2. The time now is 05:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.