HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   ISPConfig 3 Monitor not showing logs or status of slave server. (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=59576)

WeaponX 15th November 2012 17:20

ISPConfig 3 Monitor not showing logs or status of slave server.
 
I have serveral servers in my multiserver setup. The master ispconfig server is not showing any of the logs of one of my slave servers. The slave server does show up green under monitor, But does not show the ispconfig 3 version under the monitor app or logs of that specific server. All the other ones are showing up fine.

I have tried looking at the logs and ran the crontab scripts, but no cigar.
I dont see any errors related to ispconfig. Is there a debug level switch for ispconfig 3? There is no log info under /var/log/ispconfig/ispconfig.log

Thanks for your help.

falko 16th November 2012 12:08

Open /usr/local/ispconfig/server/lib/config.inc.php and take a look at the MySQL settings of the ISPConfig user. Are you able to connect with these settings from the slave to the master MySQL server?

WeaponX 16th November 2012 16:59

I figured it out last night. In MySQL Database ISPConfig created an extra value of the server in privilages with a different ip then what the server has.

Example: ispcsrv6 192.168.10.12

Server needed to be 192.168.10.10 as the root privilages was setup in the biggining. So i just edited that value and changed its ip address.
Everything is working now.

Sorry to waste your time.
Thanks.


All times are GMT +2. The time now is 14:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.