HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Server Operation (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=5)
-   -   postfix not sending email out, but is receiving (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=59218)

NepZeb 23rd October 2012 21:39

postfix not sending email out, but is receiving
 
Hi guys, I am just breaking my head over this problem.
HEEEEEELP

I have a server running and it is receiving email just fine. However when trying to send email, it is doing all kinds of funky stuff.
I see timeouts, I see rewrites of the email address of the intended receiver?! for example:
sending from user@mydomain.com to user@otherdomain.com
user@otherdomain.mydomain.com

quote deleted


I have no idea what is happening.

Another piece of log:
Quote:

Oct 23 21:35:43 ieniemini.dkdl.nl postfix/qmgr[5472]: D950D8699E: from=<sebastiaan@dkdl.nl>, size=990, nrcpt=1 (queue active)
Oct 23 21:35:43 ieniemini.dkdl.nl postfix/qmgr[5472]: F185486736: from=<sebastiaan@dkdl.nl>, size=1048, nrcpt=1 (queue active)
Oct 23 21:35:43 ieniemini.dkdl.nl mail_groups[5460]: no enabled mail groups found
Oct 23 21:35:43 ieniemini.dkdl.nl mail_groups[5460]: sleeping for: 1 hour(s)
Oct 23 21:36:13 ieniemini.dkdl.nl postfix/smtp[5474]: connect to outbounds200.obsmtp.com[207.126.147.11]:25: Operation timed out
Oct 23 21:36:13 ieniemini.dkdl.nl postfix/smtp[5475]: connect to outbounds200.obsmtp.com[207.126.147.11]:25: Operation timed out
Oct 23 21:36:13 ieniemini.dkdl.nl postfix/smtp[5474]: D950D8699E: to=<nepzeb@msn.dkdl.nl>, relay=none, delay=1058, delays=1028/0.03/30/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to outbounds200.obsmtp.com[207.126.147.11]:25: Operation timed out)
Oct 23 21:36:13 ieniemini.dkdl.nl postfix/smtp[5475]: F185486736: to=<>, relay=none, delay=1958, delays=1928/0.01/30/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to outbounds200.obsmtp.com[207.126.147.11]:25: Operation timed out)
Could somebody please help me? I have NO idea how to solve this at them moment.

NepZeb 24th October 2012 09:19

quote deleted

edge 24th October 2012 09:58

Looks like the server at 207.126.147.11 can not be reached by your server.

NepZeb 24th October 2012 15:47

Yes..... OMG. (Just got a new fiber ISP... and they were NOT blocking SMTP according to them)......
(I tried with telnet if I could open, and that worked, however not if your SMTP deamon does it. Apparently there is RFC checking.)

I used their relay server and it sends out now....

Case closed.


All times are GMT +2. The time now is 15:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.