HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Jobqueue stuck for slave (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=58472)

Steveorevo 2nd September 2012 13:21

Jobqueue stuck for slave
 
Hello Everyone,
I just added a slave but noticed that items weren't getting processed for the slave in the job queue. I realized that I forgot to give GRANT permissions to the master's user table for remote slaves. I've corrected it and now have the slave domain name and IP address in the master root user with proper privileges + GRANT this time.

But the jobqueue is not processing the slave items, nor does the slave's CPU info show up or logs, etc.

I've enabled debug logging on both the master and the slave but only the master has any data:


02.09.2012-11:16 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfi$
02.09.2012-11:16 - DEBUG - No Updated records found, starting only the core.
02.09.2012-11:16 - DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
02.09.2012-11:17 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
02.09.2012-11:17 - DEBUG - No Updated records found, starting only the core.
02.09.2012-11:17 - DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
02.09.2012-11:18 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
02.09.2012-11:18 - DEBUG - No Updated records found, starting only the core.
02.09.2012-11:18 - DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock


Any ideas would be greatly appreciated!

Steveorevo 2nd September 2012 13:42

It looks like the server ID for the slave is '2' and in the sys_datalog do indeed match..., still scratching my head.

till 2nd September 2012 17:50

Most likely the slave cant connect to the master database anymore. Try to login from slave to master with the mysql command by using the mysql master login details from ispconfig config.inc.php file.

Steveorevo 2nd September 2012 20:19

Thank you for your reply Till! Looks like the slave's install was corrupted. It could connect via MySQL remotely, but seemed unresponsive. Since this was a new slave, I just deleted it via IPConfig's Server panel and then added a fresh slave without issue.

:-)


All times are GMT +2. The time now is 09:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.