HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=4)
-   -   amavisd problems (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=58456)

maxeaves 31st August 2012 15:20

amavisd problems
 
Hello Falko and team,

Sorry to bother you, but ISPConfig 3.0.4.6 is giving me problems. I'm running Centos 6.3 with the Nginx build - built using the instructions online, and I'm strugging to get the system to place ball.

Amavisd is being a pain, and won't connect to local database. I'm getting the following error messages:

Aug 29 05:27:47 vps amavis[10929]: (10929-01) (!)connect_to_sql: unable to connect to DSN 'DBI:mysql:database=dbispconfig;host=127.0.0.1;por t=3306': Can't connect to MySQL server on '127.0.0.1' (13)
Aug 29 05:27:47 vps amavis[10929]: (10929-01) (!!)TROUBLE in process_request: connect_to_sql: unable to connect to any dataset at (eval 88) line 241, <GEN15> line 4.

Usual stuff...amavisd is running, as is postfix...and they have been restarted without problems....I assume that clamd-amavisd is a child daemon that runs off amavisd....

I've checked the username/password on ispconfig on the mysql database, and it all seems to work, so I'm wondering why Amavisd is not playing ball..

Thanks


Max

falko 1st September 2012 08:49

What's the output of
Code:

netstat -tap
?

Is SELinux disabled?


All times are GMT +2. The time now is 20:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.