HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   General (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Domains Tab issue (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=58221)

pititis 9th August 2012 13:37

Domains Tab issue
 
Hello,

I'm using 3.0.4.6 with the domains tab module (for admin). I don't know the reason but I get now in the domains tab the list of my domains and subdomains. Some of these subdomains has been created with this module (for full vhost propose), that's ok but I get listed subdomains created in the web sites tab like webmail.domain.com stats.domain.com ...

Any idea?

till 9th August 2012 13:43

Thats fine as the domain module imports all existing websites when you enable it and as soon as you start using this module, all domains have to be managed with it.

pititis 9th August 2012 13:46

Thank you Till.


All times are GMT +2. The time now is 16:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.