HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   sending alot email gives 500 error (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=56723)

joey3002 29th March 2012 15:31

sending alot email gives 500 error
 
I followed this guide:
http://www.howtoforge.com/perfect-se...10-ispconfig-3

everything is set up and working perfectly.

The issue I am having is one of my scripts I run, sends a large amount of emails. It also has attachments that vary in size. If I send 25 emails, its not a problem.

However, when I use my system and put a checkbox in say 500 and hit send, it runs for awhile and then gives:

ERROR 500 - Internal Server Error!
The following error occurred:
The requested URL caused an internal server error.
If you get this message repeatedly please contact the webmaster.

I am sure its timing out or something. What should I be looking for to ensure that the email will go out and just queue up and work through it till its done?

thanks all

joey3002 29th March 2012 17:47

Which log should I start with?

could this be a time out in php or apache? or a postfix issue?

thanks again

falko 30th March 2012 10:20

Please check your Apache error log and the Postfix error log.

I guess this happens because of a timeout.

joey3002 30th March 2012 14:09

thanks, ill send a few tests later today and watch the logs


All times are GMT +2. The time now is 07:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.