HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Server Operation (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Mondo Ubuntu 10.04 Need Help (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=56534)

gachnar 14th March 2012 06:44

Mondo Ubuntu 10.04 Need Help
 
Looking to make a backup of my server using the backup Mondo. I get it installed and running perfectly when I try to run it manually, but if I try to automate it via cron... it won't run. I don't see any processes, cron shows that it executed the sh script, but no action. Does anyone have any ideas?

To start off script located at
/usr/local/sbin/mondo.sh

script permissions
777

script ownership
root:root

added to cron via root crontab

mondo.sh contents
Code:

#!/bin/sh
mondoarchive -Oi -d /var/images -E /var/images -s 4200m

Any ideas? I'd love to automate this if possible, but I'm running into a block and the documentation on their website doesn't seem to be updated since well, forever. Thanks for the help and please post if you need any more information.

falko 15th March 2012 19:24

Try to set the full path to mondoarchive in the shell script or set a PATH before the mondoarchive line, e.g.

Code:

PATH=/bin:/usr/bin:/sbin:/usr/sbin

gachnar 18th March 2012 01:36

Sorry for the late response... I did that and actually did a little more digging into mondo. It actually needs to actively take over the screen session. I did get it backing up, but now am running into a few other things on the restore. I will post a new topic though.


All times are GMT +2. The time now is 20:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.