HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   General (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Cron jobs not getting run (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=56370)

99miles 29th February 2012 03:26

Cron jobs not getting run
 
When I create new cron jobs (and set them as active), they are put in /etc/cron.d/ispc_chrooted_web1


Code:

MAILTO=''

SHELL='/usr/sbin/jk_chrootsh'

*/2    *      *      *      *      web1    /etc/cron.d/job1
*      *      *      *      *      web1    /etc/cron.d/job2

1) Where in ISPConfig do I specify what this MAILTO will be set to?

2) These jobs aren't getting run. However if I manually add them to the root users 'crontab -e' file they get run fine. Why wouldn't they be getting run here?

Thanks!

till 29th February 2012 11:57

1) The amilto cant be set in ispconfig.
2) You run a chrooted cronjob and the script that you try to execute is not in the chroot.

99miles 29th February 2012 22:38

I see, thanks. So how do I give that user the access it needs?

Do I just need to give the web1 user access to execute those files?

99miles 1st March 2012 00:16

It looks like the cron isn't even running at all, so I have a feeling it's not a permissions issue yet.
I modified /etc/cron.d/ispc_chrooted_web1 to the following and it still doesn't run:

Code:

MAILTO=''
#SHELL='/usr/sbin/jk_chrootsh'

*      *      *      *      *      root    /etc/cron.d/send_it  > dev/null 2>> /var/log/ispconfig/cron.log

What is it that is supposed to run this ispc_chrooted_web1 file? How else can I narrow this down?


All times are GMT +2. The time now is 18:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.