HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   HOWTO-Related Questions (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=2)
-   -   awstats language (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=56355)

hrnsky 28th February 2012 09:15

awstats language
 
hello, i have a 64 bit debian vps with ispconfig3, by default awstats language its georgian. how can i change this language ?

in /etc/awstats/awstats.conf i've changed the Lang="auto" to Lang="en", then restart apache but doesnt change.

falko 29th February 2012 12:29

I guess the language will be changed the next time AWStats is executed.

hrnsky 29th February 2012 13:19

i've manually run the cron script that i created before from here ,its still georgian.

erosbk 29th February 2012 17:03

You must change language in ispconfig file:
/usr/local/ispconfig/server/cron_daily.php

Aprox line 200, search for this line:

$command = "$awstats_buildstaticpages_pl -month='$awmonth' -year='$awyear' -update -config='$domain' -lang=es -dir='$statsdir' -awstatsprog='$awstat..............

replace -lang=en for the one you want. This night your stats will appear in your selected language.

8omas 29th February 2012 21:16

Use this : http://www.howtoforge.com/forums/sho...816#post270816

Change the variable $LANG to the language that you want

The variable is below ###########################################
############### RECREATE STATS ###############

For permanent solution use post #4 in this thread (from erosbk)

hrnsky 1st March 2012 10:00

thank you all, i changed the two files, it works.

DaRKNeSS666NL 19th March 2012 10:03

Quote:

Originally Posted by erosbk (Post 274583)
You must change language in ispconfig file:
/usr/local/ispconfig/server/cron_daily.php

Aprox line 200, search for this line:

$command = "$awstats_buildstaticpages_pl -month='$awmonth' -year='$awyear' -update -config='$domain' -lang=es -dir='$statsdir' -awstatsprog='$awstat..............

replace -lang=en for the one you want. This night your stats will appear in your selected language.

I was wondering if I do this, it will chance all my stats to the language I enter in this line of code I think.
I have some sites with different language set, so can this be done per site also?

tia

Appie

Lancelot28 19th March 2012 11:41

http://www.infoocean.info/avatar1.jpgI guess the language will be changed the next time AWStats is executed.


All times are GMT +2. The time now is 05:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.