HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Developers' Forum (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=33)
-   -   API domains_domain_add (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=56342)

mBull 27th February 2012 11:30

API domains_domain_add
 
hi, I want to add a domain using the remote API.
But when I use the example and change the $client_id to a existing clientid. The domain is added but there is no client attached to it.
Are there other API I need to call, to add a domain to client from the API.
When I login afterwards as admin I can't edit this domain to attach it to user.

thanks in advance

till 27th February 2012 12:07

Which ISPConfig version do you use?

mBull 28th February 2012 21:17

hi,

It was a mistake on my side. sorry for the error.
You can lock this thread


All times are GMT +2. The time now is 00:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.