HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Botched Install / Apache (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=56297)

3DPeruna 24th February 2012 00:02

Botched Install / Apache
 
I accidentally started down the NGINX path, got to the point where I had installed NGINX, then move to the Apache2 path running the Apache stuff. Eveything was fine.

Then I installed an SSL certificate on a site. It botched things up so I uninstalled it. Botched things up so I couldn't get to the ISPconfig control panel.

Now, I can't get Apache2 to restart. I've tried to remove Nginx, but when I reboot, it comes back. I kill the port, but Apache2 doesn't start. If I apt-get remove nginx, the first time, it was removed. Now, when I try to remove it, it Apt tells me it's not installed.

There is nothing in the Apache2 error logs. I can't see anything in /var/log/syslog

Apache2 won't restart...

Code:

[Thu Feb 23 17:00:48 2012] [warn] NameVirtualHost 69.168.254.124:80 has no VirtualHosts
[Thu Feb 23 17:00:48 2012] [warn] NameVirtualHost 69.168.254.124:443 has no VirtualHosts
[Thu Feb 23 17:00:48 2012] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
[Thu Feb 23 17:00:48 2012] [warn] NameVirtualHost 69.168.254.124:80 has no VirtualHosts
[Thu Feb 23 17:00:48 2012] [warn] NameVirtualHost 69.168.254.124:443 has no VirtualHosts
[Thu Feb 23 17:00:48 2012] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts

Action 'start' failed.
The Apache error log may have more information.

Is all I get...

Help?

3DPeruna 24th February 2012 06:22

Fixed it...
 
Found the problem with a botched SSL certificate. Got rid of it from the site.vhost file and all is well.


All times are GMT +2. The time now is 17:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.