HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Postfix Problem! (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=55648)

silenceti 5th January 2012 18:00

Postfix Problem!
 
Hi,

I've 2 servers, one with interspire and other with ISPconfig/Postfix.

In Interspire, i'm trying to connect to server with ISPconfig/Postfix to send e-mails, but when he try to connect i have the following:

" Jan 5 19:55:01 server2 postfix/smtpd[28657]: lost connection after CONNECT from localhost[127.0.0.1]
Jan 5 19:55:01 server2 postfix/smtpd[28657]: disconnect from localhost[127.0.0.1]
Jan 5 19:55:01 server2 pop3d: Connection, ip=[::1]
Jan 5 19:55:01 server2 pop3d: Disconnected, ip=[::1]
Jan 5 19:55:01 server2 imapd: Connection, ip=[::1]
Jan 5 19:55:01 server2 imapd: Disconnected, ip=[::1], time=0
Jan 5 19:55:02 server2 postfix/smtpd[28657]: connect from ns1.mailserver.eu[82.82.82.82] "

Note: I've change the hostname and the IP of my server.

So the mails are not going out.

Some help?

Thanks!

till 5th January 2012 18:21

The line where the connection begins is:

Jan 5 19:55:02 server2 postfix/smtpd[28657]: connect from ns1.mailserver.eu[82.82.82.82] "

so the interesting part are the lines after that line.

silenceti 5th January 2012 18:25

I just have this:


Jan 5 19:55:00 server2 postfix/smtpd[28657]: lost connection after CONNECT from ns1.mailserver.eu[82.82.82.82]
Jan 5 19:55:00 server2 postfix/smtpd[28657]: disconnect from ns1.mailserver.eu[82.82.82.82]
Jan 5 19:55:01 server2 postfix/smtpd[28657]: connect from localhost[127.0.0.1]
Jan 5 19:55:01 server2 postfix/smtpd[28657]: lost connection after CONNECT from localhost[127.0.0.1]
Jan 5 19:55:01 server2 postfix/smtpd[28657]: disconnect from localhost[127.0.0.1]
Jan 5 19:55:01 server2 pop3d: Connection, ip=[::1]
Jan 5 19:55:01 server2 pop3d: Disconnected, ip=[::1]
Jan 5 19:55:01 server2 imapd: Connection, ip=[::1]
Jan 5 19:55:01 server2 imapd: Disconnected, ip=[::1], time=0
Jan 5 19:55:02 server2 postfix/smtpd[28657]: connect from ns1.mailserver.eu[82.82.82.82]
Jan 5 19:55:02 server2 postfix/smtpd[28657]: lost connection after CONNECT from ns1.mailserver.eu[82.82.82.82]
Jan 5 19:55:02 server2 postfix/smtpd[28657]: disconnect from ns1.mailserver.eu[82.82.82.82]
Jan 5 19:55:04 server2 postfix/smtpd[28657]: connect from ns1.mailserver.eu[82.82.82.82]
Jan 5 19:55:04 server2 postfix/smtpd[28657]: lost connection after CONNECT from ns1.mailserver.eu[82.82.82.82]
Jan 5 19:55:04 server2 postfix/smtpd[28657]: disconnect from ns1.mailserver.eu[82.102.82.82]



Thanks!

falko 6th January 2012 12:01

What's in the mail log of your Interspire server?


All times are GMT +2. The time now is 10:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.