HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Site gives 403 error when you refresh multiple times (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=55629)

djkoelkast 4th January 2012 16:47

Site gives 403 error when you refresh multiple times
 
I have a forum running IPB 3.2.
When I click on a link an within about 2-3 seconds again most of the times I get a 403 error. Is there some kind of restriction in the number of connections you can make in a short time? This is quite annoying.

The error log says:

Code:

[Wed Jan 04 16:40:29 2012] [error] [client x.x.x.x] client denied by server configuration: /var/www/xxxxxxxx.nl/web/
[Wed Jan 04 16:40:32 2012] [error] [client x.x.x.x] client denied by server configuration: /var/www/xxxxxxxx.nl/web/

What can I do about this?

till 4th January 2012 17:17

Do you have apache mod_evasive installed? Thats a dos protection modile and when you set the limits for that module too low, then you can get the behaviour you described.

djkoelkast 4th January 2012 17:26

I think that might be installed, how can I put up the limits?

till 4th January 2012 17:33

Please see here:

http://www.faqforge.com/linux/preven...h-mod_evasive/

you find some higher values in the comments of the article.


All times are GMT +2. The time now is 00:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.