HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Problems with Server IP Address & Website (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=54977)

Azazel 17th November 2011 15:51

Problems with Server IP Address & Website
 
Hi,

I have a problem with the following:

When I add Virtual IP Addresses, I get a 404 error page.

Configuration:

1 NIC (Eth0) = 192.168.2.2
4 Virtual IPs = 192.168.2.3 (till 192.168.2.6)

ISPC DNS for the website dev.domain.com points to 192.168.2.3

The Hostfile is also configured, to resolve 192.168.2.3 to dev.domain.com

I get a 404 error when I use the IP for this website.
When I use "All available" IPs "*" it works.

I need to fix this for using SSL cause right now SSL doesn't work on the websites and breaks Apache, when I enable it.

Don't know what I'm missing right now, I broke the webserver 4 times now and just want to solve this.

Anybody knows what I'm doing wrong?

Azazel 17th November 2011 22:42

Can somebody please help?
 
Is there somebody who can help me with this problem?
Cause I'm stuck at the moment and everything is working exept the IPs & SSL.

I can post the config files, if needed.

falko 18th November 2011 10:56

Are there any errors in Apache's error log?


All times are GMT +2. The time now is 22:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.