HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Broken link in monitor module ISPConfig 3.04 (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=54864)

CSsab 10th November 2011 07:54

Broken link in monitor module ISPConfig 3.04
 
Hi I have a broken link in the link to "more information" in the monitor module.
I am presuming this has something to do with an ajax request.
Where can I look to fix this?

Thanks in advance.
I am very happily working with the new features in this version - great work !!:)

till 10th November 2011 08:47

The bugtracker entry for this issue is here:

http://bugtracker.ispconfig.org/inde...1834&project=3

The file is /usr/local/ispconfig/interface/web/monitor/show_sys_state.php plus the corresponding html template in the templates folder. I did a short check already and the ajax part seems to work. There were some changes in the way the list displays items from 3.0.3 to 3.0.4 and they dont seem to work properly. As the 3.0.3 implementation worked fine, my Idea was to restore the file and template from 3.0.3.3.

Quote:

I am very happily working with the new features in this version - great work !!
Thanks!

CSsab 10th November 2011 08:59

Quote:

Originally Posted by till (Post 267209)
As the 3.0.3 implementation worked fine, my Idea was to restore the file and template from 3.0.3.3.


I'll try that thanks till.

CSsab 10th November 2011 09:36

Don't know if it is just my install but just a little tag error:

Line 5 of main.tpl.htm is:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<tmpl_var name="html_content_encoding">"/>

so it needs to be:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<tmpl_var name="html_content_encoding">

Cheers

till 10th November 2011 10:10

No, the line in ispconfig is corect as <tmpl_var name="html_content_encoding"> is a variable placeholder. So:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<tmpl_var name="html_content_encoding">"/>

gets converted by the templating system to e.g.:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf8"/>

CSsab 10th November 2011 10:27

Ahh I see,
Thanks

CSsab 13th November 2011 16:31

Quote:

Originally Posted by till (Post 267209)
The file is /usr/local/ispconfig/interface/web/monitor/show_sys_state.php plus the corresponding html template in the templates folder.
As the 3.0.3 implementation worked fine, my Idea was to restore the file and template from 3.0.3.3.

I can confirm that this works to a certain extent getting rid of most of the problems.

In the multiserver setup I replaced the following with the 3.0.3.3 versions across all servers in the setup.
/usr/local/ispconfig/interface/web/monitor/show_sys_state.php
/usr/local/ispconfig/interface/web/monitor/templates/show_sys_state.htm

Now there are a few glitches in the left hand column of the dashboard monitor module. Nothing I can't put up with until this can be fixed.
Thanks


All times are GMT +2. The time now is 14:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.