HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Phpbb plus and fedora core 5 (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=5435)

widean 10th July 2006 00:44

Phpbb plus and fedora core 5
 
Hello,

I got a problem if i try to install phpbb plus on my webserver (fedora core 5 The Perfect Setup - Fedora Core 5 (64-bit)) the pages are white. The strance thing is if i juse my older server on fedora core 4 it's ok. I have try to install the other 64 bit os Mandriva 2006 Free and CentOS 4.3 and i have the same problem do anyone know this problem and maby have a solusion for it??

till 10th July 2006 11:10

Did you get any errors in the apache error log of the website?

widean 10th July 2006 12:01

here i have my error log,

Code:

[Tue Jul  4 20:42:45 2006] [notice] Apache/1.3.34 (Unix) PHP/5.1.4 mod_ssl/2.8.25 OpenSSL/0.9.8a configured -- resuming normal operations
[Tue Jul  4 20:42:45 2006] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)
chown: `adm42go:adm42go': ongeldige gebruiker
chown: `adm42go:adm42go': ongeldige gebruiker
[Tue Jul  4 22:02:52 2006] [error] [client 84.41.210.25] File does not exist: /home/admispconfig/ispconfig/web/phpmyadmin/css/themes/original/img/error.ico
du: `/home/www/web1/.gnome2_private': Toegang geweigerd
du: `/home/www/web1/.gconf': Toegang geweigerd
du: `/home/www/web1/.gnome2': Toegang geweigerd
du: `/home/www/web1/.mozilla': Toegang geweigerd
du: `/home/www/web1/.local': Toegang geweigerd
du: `/home/www/web1/.kde/Autostart': Toegang geweigerd
du: `/home/www/web1/.kde/share/services': Toegang geweigerd
du: `/home/www/web1/.kde/share/applnk': Toegang geweigerd
du: `/home/www/web1/.kde/share/mimelnk': Toegang geweigerd
du: `/home/www/web1/.kde/share/apps': Toegang geweigerd
du: `/home/www/web1/.kde/share/servicetypes': Toegang geweigerd
du: `/home/www/web1/.thumbnails': Toegang geweigerd
du: `/home/www/web1/user/web1_judith/mail': Toegang geweigerd
du: `/home/www/web1/.gconfd': Toegang geweigerd
du: `/home/www/web1/Desktop': Toegang geweigerd
[Tue Jul  4 23:05:12 2006] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Tue Jul  4 23:07:05 2006] [notice] Apache/1.3.34 (Unix) PHP/5.1.4 mod_ssl/2.8.25 OpenSSL/0.9.8a configured -- resuming normal operations
[Tue Jul  4 23:07:05 2006] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)
[Fri Jul  7 08:36:47 2006] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Fri Jul  7 08:38:44 2006] [notice] Apache/1.3.34 (Unix) PHP/5.1.4 mod_ssl/2.8.25 OpenSSL/0.9.8a configured -- resuming normal operations
[Fri Jul  7 08:38:44 2006] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)

I cant find the errors that mathers for the script.. i have used the ./root/ispconfig/httpd/logs/error_log file.

edge 10th July 2006 12:48

looks like something is not setup correct!

You will also need to create the user and group: adm42go

falko 10th July 2006 13:57

Please make sure PHP Safe Mode is disabled for that web site. Might be the reason.

widean 10th July 2006 15:24

Quote:

Originally Posted by edge
looks like something is not setup correct!

You will also need to create the user and group: adm42go

Do i need to reinstall ispconfig?
What richt's need the user and group?

Quote:

Originally Posted by falko
Please make sure PHP Safe Mode is disabled for that web site. Might be the reason.

i alredy disabled PHP Safe Mode but there is no change

falko 11th July 2006 15:27

Quote:

Originally Posted by widean
I cant find the errors that mathers for the script.. i have used the ./root/ispconfig/httpd/logs/error_log file.

That's the wrong error log. The right one is in /var/log/apache, /var/log/apache2, /var/log/httpd or the like.

widean 11th July 2006 15:47

this log i have uploaded at http://www.widean.com/error_log.pdf it was to long and i don't know what part you need.

I hope you can find something.

falko 12th July 2006 14:09

Quote:

[Tue Jul 11 10:52:05 2006] [error] an unknown filter was not added: PHP
Please have a look here: http://www.howtoforge.com/forums/sho...che2_php%22%5D

widean 13th July 2006 00:28

Thank You so much
It wass in the php.ini schrip some how 8mb of memmory was not good for the script.

Thank you again


All times are GMT +2. The time now is 15:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.