HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=4)
-   -   I am having difficulty enabling SSL (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=53889)

dabbi 24th August 2011 17:00

I am having difficulty enabling SSL
 
I setup my server following this guide
Then i am trying to enable SSL on my site but am having problems.
The config for the site i want to enable SSL is here verzlun

Config for the default site witch works fine is here default
I want to redirect users to use https://

Config for default-ssl

I want to add in httpd.conf
Redirect Permanent / https://URL

So that users go automatically to the https://URL

How do i go about enabling SSL for verzlun?

Please help.:confused:

falko 25th August 2011 11:00

Are there any errors in Apache's error log?

dabbi 25th August 2011 13:30

No i cant see any related error in the log.
It is working now, the SSL atleast.

But when i put the Redirect Permanent in the httpd.conf
It says This webpage has a redirection loop.

Is there another way to make the default allways access https insted of http?

Thx

falko 26th August 2011 12:45

You can try this: http://www.besthostratings.com/artic...-htaccess.html

dabbi 26th August 2011 13:49

Thx i will try that.


All times are GMT +2. The time now is 17:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.