HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Server Operation (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Squirrelmail shows nothing after login (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=53705)

larsbrandi 8th August 2011 13:06

Squirrelmail shows nothing after login
 
Hi

I have setup a mail server via "Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail (Ubuntu 11.04)" and it works like a charm. The only thing missing here is squirrelmail. I get the login screen, login as a user and password, and go to a blank page. Thats it. Any hints for what iǘe done wrong here. The users accounts is made and everything is working. Another little question : Disabling quota is setting it to 0, right ?

larsbrandi

falko 9th August 2011 11:14

Quote:

Originally Posted by larsbrandi (Post 261222)
Hi

I have setup a mail server via "Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail (Ubuntu 11.04)" and it works like a charm. The only thing missing here is squirrelmail. I get the login screen, login as a user and password, and go to a blank page. Thats it. Any hints for what iǘe done wrong here. The users accounts is made and everything is working.

Make sure that you introduced no PHP syntax error when yo modified the config.php of the change_sqlpass plugin.


Quote:

Originally Posted by larsbrandi (Post 261222)
Another little question : Disabling quota is setting it to 0, right ?

larsbrandi

Yes.

larsbrandi 9th August 2011 15:31

Thats it. Deleted config.php, "nano config.php", pasted the content from the page 5 config.php, changed the password and it works. :)


All times are GMT +2. The time now is 07:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.