HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   General (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=25)
-   -   line break in top menu (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=53243)

giftsnake 28th June 2011 09:55

line break in top menu
 
1 Attachment(s)
Hi,
there is a line break in the top menu (see attached picture).
The break exists for the default theme, with and without icons.
Any ideas how to fix this? Thanks in advance!

till 28th June 2011 10:57

There is simply not more space. This line break appears only for the admin user when a additional module is enabled. You can avoid that by disabling a unused module like help or tools under sysstem > cp users for the admin user.


All times are GMT +2. The time now is 05:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.