HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   SSL Request empty when create new SSL in ISPConfig (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=5319)

steowimmy 3rd July 2006 22:52

SSL Request empty when create new SSL in ISPConfig
 
Hi all!
I use presently the ISPConfig version 2.2.3 since 2 months ago and I'm very happy with it.

I have also installed ISPConfig with the Fedora 5 manual from HowToForge on this website too.

I know the restriction about one SSL per IP with Apache2.

Well my problem is: when I create a new SSL on an account with ISPConfig, the SSL Request is empty and I'm unable to take the "SSL Request" values for request my certificate; but the country, province, town, company, deparment and days are kept...

I have tested with IE6.0 and Firefox 1.5 and I have this problem.

Does I make a wrong manipulation or if a bug with ISPConfig?

I follow exactly the Admin manual of ISPConfig in PDF...

Strong?!? Thanks for your help!

falko 3rd July 2006 23:36

When you create an SSL cert, please wait a little bit longer before you return to the SSL tab. It might take one or two minutes.

steowimmy 4th July 2006 00:53

Quote:

Originally Posted by falko
When you create an SSL cert, please wait a little bit longer before you return to the SSL tab. It might take one or two minutes.

Well after 3 hours, no change...

Strange again... :confused:

till 4th July 2006 10:46

Quote:

Originally Posted by steowimmy
Well my problem is: when I create a new SSL on an account with ISPConfig, the SSL Request is empty and I'm unable to take the "SSL Request" values for request my certificate; but the country, province,
town, company, deparment and days are kept...

Did you get any errors in the ISPConfig logfile?

/home/admispconfig/ispconfig/ispconfig.log

steowimmy 4th July 2006 16:28

Quote:

Originally Posted by till
Did you get any errors in the ISPConfig logfile?

/home/admispconfig/ispconfig/ispconfig.log

This is my ispconfig.log with lines above:

Quote:

03.07.2006 - 18:48:54 => INFO - Signalfile Set: insert
03.07.2006 - 18:48:59 => INFO - make_ssl_cnf /var/www/web3/ssl/openssl.cnf
03.07.2006 - 18:49:00 => WARN - /root/ispconfig/scripts/lib/config.lib.php, Line 1686: WARNING: could not openssl genrsa -des3 -rand /var/www/web3/ssl/random_file -pa$
03.07.2006 - 18:49:00 => WARN - WARNING: could not open file /var/www/web3/ssl/www.emailingexpert.com.csr
03.07.2006 - 18:49:00 => WARN - WARNING: could not open file /var/www/web3/ssl/www.emailingexpert.com.crt
In the ssl folder of var/www/web3 I have only this file:
-rw-r--r-- 1 root root 963 Jul 3 18:48 www.mywebsite.com.key.org

It's seem that the key and crt aren't present.

An idea???

falko 5th July 2006 10:15

What's the output of
Code:

which openssl
?

steowimmy 5th July 2006 14:34

Quote:

Originally Posted by falko
What's the output of
Code:

which openssl
?

I don't understand your question: "What the output of, which openssl"?

Is it the version?

=> OpenSSL 0.9.8a 11 Oct 2005

Thanks to precise your question. ;)

falko 6th July 2006 12:37

Please run the command
Code:

which openssl
on the command line and post the output here.

steowimmy 6th July 2006 16:01

Code:

/usr/bin/openssl
is the output of command "which openssl".

falko 7th July 2006 12:44

Hm, that's ok...
Can you restart ISPConfig:
Code:

/etc/init.d/ispconfig_server restart
and try again to create an SSL certificate?


All times are GMT +2. The time now is 21:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.