HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   joomla 404 component not found (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=52959)

tbctr 5th June 2011 19:03

joomla 404 component not found
 
Old server Ubuntu 10.10 (http://www.howtoforge.com/perfect-se...ispconfig-3-p2)
New server Centos 5.6 (http://www.howtoforge.com/perfect-se...ispconfig-3-p2)

Installation no problem. ISPConfig, phpmyadmin and webmail no problem accesing.3 Web Sites transferred new server.
2 web sites joomla 1.6.3, 1 web sites drupal 7
Not displayed 2 web sites error: joomla 404 component not found.
Drupal7 web sites white page.(not displayed)

Add :
Ubuntu 10.10 - MySQL istemci sürümü: 5.1.49 - phpmyadmin: 3.3.7
Centos 5.6 - MySQL istemci sürümü: 5.0.77 - phpMyAdmin - 2.11.11.3

How can I update method ?

tbctr 6th June 2011 08:05

In addition: http://www.howtoforge.com/installing...-centos-5.5-p2 . I want to installing server. Does the problem ? Would your recommend ?

till 6th June 2011 10:18

nginx is not supported by ISPConfig, ISPConfig uses apache as webserver.

tbctr 6th June 2011 11:00

thanks till.

Quote:

Originally Posted by tbctr (Post 257968)
Old server Ubuntu 10.10 (http://www.howtoforge.com/perfect-se...ispconfig-3-p2)
New server Centos 5.6 (http://www.howtoforge.com/perfect-se...ispconfig-3-p2)

Installation no problem. ISPConfig, phpmyadmin and webmail no problem accesing.3 Web Sites transferred new server.
2 web sites joomla 1.6.3, 1 web sites drupal 7
Not displayed 2 web sites error: joomla 404 component not found.
Drupal7 web sites white page.(not displayed)

Add :
Ubuntu 10.10 - MySQL istemci sürümü: 5.1.49 - phpmyadmin: 3.3.7
Centos 5.6 - MySQL istemci sürümü: 5.0.77 - phpMyAdmin - 2.11.11.3

How can I update method ?

what is the solution ? I do not want to do something wrong.

tbctr 7th June 2011 08:53

New server installed Ubuntu 11.04 (http://www.howtoforge.com/perfect-se...04-ispconfig-3) first restart after server boot error.

first start screen freezes
second boot initramfs error.

How can I solve ?

till 7th June 2011 09:13

Quote:

In addition: http://www.howtoforge.com/installing...-centos-5.5-p2 . I want to installing server. Does the problem ? Would your recommend ?
The recommended distribution is Debian 6 as mentioned on ISPConfig.org. Dont use CentOS, it is a mess to install as it misses many packages required by ISPConfig in its main repositorys which cause a lot of dependency problems later.

Quote:

New server installed Ubuntu 11.04 (http://www.howtoforge.com/perfect-se...04-ispconfig-3) first restart after server boot error.

first start screen freezes
second boot initramfs error.

How can I solve ?
Seems as if your server does not support the Ubuntu 11 kernel or a similar problem.

tbctr 7th June 2011 09:26

Thank you very much till. Begin install The Perfect Server - Debian Squeeze (Debian 6.0) With BIND & Courier [ISPConfig 3].

tbctr 7th June 2011 13:25

Server installation finish no problem.

Off topic: Do you have your project ISPConfig monitör for ipod/iphone ?
I will buy ispconfig manual in this month and again a few months later donate.

till 7th June 2011 14:39

Quote:

Off topic: Do you have your project ISPConfig monitör for ipod/iphone ?
Currently it is only available for Android.

Quote:

I will buy ispconfig manual in this month and again a few months later donate.
Thanks! :)


All times are GMT +2. The time now is 19:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.