HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Quota errors CentOS 5.6 64 bit (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=52314)

dieselpwr4life 15th April 2011 22:06

Quota errors CentOS 5.6 64 bit
 
I have followed the How-To and get to the point where I have to run:
touch /aquota.user /aquota.group
chmod 600 /aquota.*
mount -o remount /
quotacheck -avugm
quotaon -avug

I get to the chmod 600 /aquota.* just fine... No errors or anything, but when I try to run the mount -o remount / I get this message:
[mntent]: line 1 in /etc/fstab is bad
mount: can't find / in /etc/fstab or /etc/mtab

I am running 4 hard drives in raid 5, and told the installer to use them as one large drive. I don't know if this is causing an error somewhere or not. The server boots just fine, I just can't get the quota to finish running correctly. Any help I can get would be greatly appreciated, thanks in advance.

falko 16th April 2011 11:22

Can you post your /etc/fstab?

dieselpwr4life 16th April 2011 23:08

Thanks for the reply. I figured out that I accidentally included a space inbetween the , and the usrquota and grpquota... Its working just fine now thanks!


All times are GMT +2. The time now is 17:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.