HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Developers' Forum (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=33)
-   -   templates not created for custom module (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=52289)

pma_ 14th April 2011 15:42

templates not created for custom module
 
According to http://docs.ispconfig.org/development/interface/ some templates should be autocreated but I don't see any. Could you please explain when are they created?

And similar question I deleted table for my custom module, how to recreate one?

version 3.0.3.3

till 14th April 2011 17:45

The templates get created automatically when you first call the edit or list file. I just did this yesterday on a 3.0.3.3 install, so I'am sure that it works.

pma_ 19th April 2011 14:41

Started to work, problem was in folders permissions.

But I have one more question what is a source of labels for form? I have form without any label.

EDIT: sorry, I see they are from lng file.

Can I force data table recreation?

till 19th April 2011 14:47

Quote:

Can I force data table recreation?
Yes. But you will have to delete the data table and thetemplate file, as the db and template creation script checks if the template exists and if not, creates the template and runs the database creation afterwards.


All times are GMT +2. The time now is 22:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.