HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Server Operation (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=5)
-   -   smtp socket error 10061 on port 1025 (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=52115)

CD_PlaYeR 31st March 2011 23:46

smtp socket error 10061 on port 1025
 
Hi!

i'm new to this forum so if i've post at the wrong place please tell me so that i post a the right one. and thanks a lot for theses great tuto.

my problem is that i can't send mail with OE, it's giving me the socket error in the title thread,
same on port 465 and same on port 25 too. i a kinda confused by it because all the others that had this problem had it from the start and the solution given to them worked. i didn't had this problem before and sending mail was working fine until that happened like 3 days ago.

i've tested it from work computer on microsoft <= dunno if that might be the problem at first
and my mail seems to work from my server.

Thanks

CD_PlaYeR 1st April 2011 00:03

i forgot to give what was in mail.log

Mar 31 04:55:01 pqmserver postfix/smtpd[11814]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Mar 31 04:55:01 pqmserver postfix/smtpd[11814]: lost connection after CONNECT from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Mar 31 04:55:01 pqmserver postfix/smtpd[11814]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]

CD_PlaYeR 1st April 2011 14:11

solved
 
nvm this thread i finally got it working. it was the router at my work computer.
you can still tell me if i had post to the right place for future posting.

falko 1st April 2011 14:27

Yes, that's the right place. Even if you post in the wrong place, we can move it to the right subforum, so don't worry. :)


All times are GMT +2. The time now is 01:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.