HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   HOWTO-Related Questions (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Debian video server with Lighttpd (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=52021)

momodurazno 25th March 2011 00:59

Debian video server with Lighttpd
 
hi

Well, I was trying to do a video server just like YouTube and I find out this HowTos.
http://www.howtoforge.com/video_stre...tpd_flowplayer
http://www.howtoforge.com/lighttpd_m...hp_debian_etch

So I tried them and go through all the steps and with out any mistakes or errors at all. But When I test it, I failed seeing my .flv video. The only thing I could see was the example of the flowplayer. After some time thinking about it, I concluded that my mistakes were probably because I changed some few things.

- Instead of using the same old software that was in the example, I used the newest ones. And of course Debian 6. Could that be a problem?
- In the page number 1 of "Build Your Own Video Community With Lighttpd And FlowPlayer (Debian Etch)" in the step 2 and 3, there was an error, I made the "apt-get update, apt-get install ffmpeg" that steviewdr said in the comments at the end of the page. Could that be a problem?

That's all, apparently it works...but I can't see my video! :confused:

falko 25th March 2011 14:38

Can you try if it works with this video? http://orange.blender.org/download

That's the one I used for the screenshots on http://www.howtoforge.com/video_stre..._flowplayer_p3

momodurazno 25th March 2011 16:26

okay, I'll try it. Thank you :). I'll be back to say what happened.
------------------------------------------------------------------------------
edit: well I've tried the elephants dream video and put it in the flv folder (where mi streaming videos are placed) and nothing different occurred. It's supposed that in the flowplayertest.php page should be shown the videos?

maybe something with my flowplayertest.php is something wrong, I'll check it again.

falko 26th March 2011 15:50

The tutorial you used is for Debian Etch. Can you try this one instead (it's for Lenny, so it should probably work better for Squeeze than the Etch tutorial)?

http://www.howtoforge.com/build-your...r-debian-lenny

momodurazno 26th March 2011 18:52

hahah that was just the thing that I was thinking of. Well, thanks anyway, I'll try it. :)

momodurazno 30th May 2011 18:58

Sorry for the double post but I tried again and now it works.

I used the debian lenny how-to and debian squeeze. I could see my video in another pc...there are some troubles (like: I couldn't see the video in the debian server, I couldn't access the server from another PC through the Internet...) but I suppose I'll solve them without too much trouble.

Thank you.


All times are GMT +2. The time now is 10:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.