HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   wrong site shows after 10 sites (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=50497)

Boon-Dog-Danny 13th December 2010 19:08

wrong site shows after 10 sites
 
hello everyone.. here is something that I cant seem to figure out.

does ispconfig limits the amount of websites hosted to 10?
I seem to have a dns error or some kind of trouble when I add an 11th site to my ispconfig setup... the dns and paths are
pointed to the correct path, yet the site say its called site 11 plays the pervious site..(site 10's index page)

example

site1.com
site2.com
...
site9.com
site10.com

add site 11 and site 10's index shows.

is this a bug? or is ispconfig limited to 10 sites?
im using ISPConfig Version: 3.0.3...

till 13th December 2010 19:31

Quote:

is this a bug? or is ispconfig limited to 10 sites?
im using ISPConfig Version: 3.0.3...
neither nor... ;)


Make sure that you select either * for all sites o the IP address for all sites but never mix ip addresses and * on a server.

Boon-Dog-Danny 13th December 2010 21:42

thanks
 
Thanks Till!

Quote:

Originally Posted by till (Post 246534)
neither nor... ;)


Make sure that you select either * for all sites o the IP address for all sites but never mix ip addresses and * on a server.



All times are GMT +2. The time now is 15:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.