HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Wrong email headers causing my emails to be blocked as spam? (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=48599)

sashagal 8th September 2010 05:48

Wrong email headers causing my emails to be blocked as spam?
 
Hi,

Emails sent from my server are being blocked as spam, I'm worried that this is due to not having the right headers. Below are the headers from a blocked email. I am using postfix to send email, my site is mywebsite.com and the name of the machine hosting my site is server123.onlinehome-server.com. I would really appreciate any help with this! Let me know if there is any other information I can give that would be helpful. Thank you.

Headers
Received: from exmf003-5.intermedia.net ([127.0.0.1]) by localhost
(exmf003-5.intermedia.net [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024) with ESMTP
id KS9HpZOG21YF for <xx@mail.com>; Mon, 6 Sep 2010
18:43:29 -0700 (PDT)
Received: from mywebsite.com (mywebsite.com
[74.99.99.99]) (using TLSv1 with cipher ADH-AES256-SHA (256/256 bits)) (No
client certificate requested) by exmf003-5.intermedia.net (Postfix) with
ESMTP id CF5381C106 for <xx@mail.com>; Mon, 6 Sep 2010
18:43:29 -0700 (PDT)
Received: from mywebsite.com (unknown [127.0.0.1]) by
mywebsite.com (Postfix) with ESMTP id 2A2E01ED41840; Tue, 7
Sep 2010 01:43:29 +0000 (UTC)
Received: from server123.onlinehome-server.com (unknown [127.0.0.1]) by
mywebsite.com (Postfix) with ESMTP; Tue, 7 Sep 2010 01:43:29
+0000 (UTC)
Date: Mon, 6 Sep 2010 20:43:29 -0500
From: My Website <system@mywebsite.com>
Reply-To: My Website <system@mywebsite.com>
To: "XX" <xx@mail..com>
CC: "XX" <xx@mail..com>
Message-ID: <1286835351.70.1283823809065.JavaMail.tomcat@serve r123.onlinehome-server.com>
Subject: New Site Request
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed;
boundary="----=_Part_67_1393168417.1283823809043"
Return-Path: system@mywebsite.com

till 8th September 2010 22:42

Is your server connected to the internet trough a dynamic IP?

sashagal 8th September 2010 22:47

Hi,

I have a static IP, and this is the only website hosted on the machine (a virtual server). My /etc/hosts file includes my machine name: server123.onlinehome-server.com, but not the website name: mywebsite.com.

falko 9th September 2010 19:02

Please check if your server is blacklisted: http://mxtoolbox.com/blacklists.aspx


All times are GMT +2. The time now is 18:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.